Dagaa11
Fanka BB :)
@Jotka_Szczotka kuuuzwa
mialam.nadzieje ze bedzie CIONSZA u Ciebie
no ale ja tez mam postanowienie nje robic testow przed terminem @. Nie wiem czy pamietacie, ale ja tez mialam cień cienia w zeszlym cyklu :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez mialam cien cienia ostatnio...@Jotka_Szczotka kuuuzwamialam.nadzieje ze bedzie CIONSZA u Ciebie
no ale ja tez mam postanowienie nje robic testow przed terminem @. Nie wiem czy pamietacie, ale ja tez mialam cień cienia w zeszlym cyklu :/
No dlatego w tym cyklu sobie powiedzialam, ze czekam do dnia @. Ale co innego powiedziec, co innego wykonac hahahJa tez mialam cien cienia ostatnio...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez mialam takie postanowienie ale dzis jestem 4dpo a juz zastanawiam sie kiedy by tu se siknac...moze tak w święta...[emoji13][emoji13][emoji13][emoji319]No dlatego w tym cyklu sobie powiedzialam, ze czekam do dnia @. Ale co innego powiedziec, co innego wykonac hahah![]()
No wiec wlasnie. Do @-2 dni alr juz nie msm nadzieji zwlaszcza ze obecnie brzuch mnie juz nie gniecieJa tez mialam cien cienia ostatnio...
Co moge powiedziec dla pewnosci zrobilam dwa, i mym oczom ukazała sie biel, biel wizira. Czyli nie udalo sie=( jak wczesniej byl bladzioszek jasniutki tak teraz nie ma nic kompletnie nic... dlatego mnie brzuch tak napierd![]()
Tu dla porownanie ten nagorze jest z piatku. Nie warto robic testow przed czasem, no wlasnie tak sie dzieje.
ala...![]()
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
A siknij se!Tez mialam takie postanowienie ale dzis jestem 4dpo a juz zastanawiam sie kiedy by tu se siknac...moze tak w święta...[emoji13][emoji13][emoji13][emoji319]