Baffi26
Fanka BB :)
Pamiętasz jak wysłałam fotki brzuszka w 7czy 8 tyg jak byłam??Ooo no to duża zmiana u ciebie [emoji6] trzymam kciuki za to żeby @ jednak nie przyszła [emoji6][emoji846]
U nas moja mała ma już 9miesiecy [emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pamiętasz jak wysłałam fotki brzuszka w 7czy 8 tyg jak byłam??Ooo no to duża zmiana u ciebie [emoji6] trzymam kciuki za to żeby @ jednak nie przyszła [emoji6][emoji846]
U nas moja mała ma już 9miesiecy [emoji6]
Oj napewno już są większeWidocznie tak miało być!!! Mam nadzieję ze zmiany w zyciu beda większe niz bys sie spodziewala. Życzę Ci tego z calego serducha!!
Dla mnie pozytywny [emoji14]
Niestety ale nie pamiętam [emoji57]Pamiętasz jak wysłałam fotki brzuszka w 7czy 8 tyg jak byłam??
Zdrówka dla was [emoji8]Chyba wszystkie staraczki pamiętam które byly w czasie moich starań jak i nawet kiedy sie juz udalo mocno kibicowałam i kibicuje kazdej. U nas super. Maly ma 10.5 miesiąca maly rozrabiaka i wymuszacz chwilami. Oboje jestesmy chorzy od tygodnia . Dwie infekcje raz za razem. Ale teraz na wieczór czujemy sie oboje super.
To mój kawaler
Zobacz załącznik 1090874
A co u ciebie???
Mam nadzieje że wychodzimy na prostą. A jak u was? Trzymacie sie jeszcze?Niestety ale nie pamiętam [emoji57]Zdrówka dla was [emoji8]
Fifi jak zwykle uroczy [emoji7]
No u nas już dobrze, oby już teraz nic się nie przypaletalo.... [emoji51]Mam nadzieje że wychodzimy na prostą. A jak u was? Trzymacie sie jeszcze?
Pieknie chodzi!!!! Mala zdolna DagaNo u nas już dobrze, oby już teraz nic się nie przypaletalo.... [emoji51]
Ogólnie młoda zaczyna chodzić coraz odważniej, szkoda tylko że jeszcze nie ogarnia że może sobie krzywdę zrobić... Wczoraj tak przywalila głowa w stół że myslam że będzie wielki guz i siniak na czole ale na szczęście ma tylko nieduży ślad..
Ja taki mam niestety bez ciąży.Coś wam pokaże ostatnio taki brzuszek miałam w 7 czy 8 tc A od wczoraj wyglądam tak![]()
A to dopiero czekasz na @! Trzymam kciuki za to żeby nie przyszedł!U mnie zmiany i to dużo jak zapewne pamiętasz straciłam moja fasolinke w 12tcto był rok 2018 w lutym zeszłego roku rozstalam się z partnerem z którym byłam 10 lat (nie pytaj dlaczego
obecnie mam nowego partnera i kto wie może i małego gościa
okres mam dostać w sobotę ale coś mi się objawy nie zgadzają na @
![]()