Baffi26
Fanka BB :)
Teoretycznie byłby 4 z tym że ja płaską jestem normalnie A od wczoraj takie coś myślałam że może wzdęcia ale do dziś nie zeszłoJa taki mam niestety bez ciąży.Bardzo maleńki! Który teraz tc?
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teoretycznie byłby 4 z tym że ja płaską jestem normalnie A od wczoraj takie coś myślałam że może wzdęcia ale do dziś nie zeszłoJa taki mam niestety bez ciąży.Bardzo maleńki! Który teraz tc?
![]()
No Tak w sobotę ma być @A to dopiero czekasz na @! Trzymam kciuki za to żeby nie przyszedł!![]()
Wzdęcie to też może być objaw ciąży kochana więc trzymam kciuki!Teoretycznie byłby 4 z tym że ja płaską jestem normalnie A od wczoraj takie coś myślałam że może wzdęcia ale do dziś nie zeszło
Nie dziękujęWzdęcie to też może być objaw ciąży kochana więc trzymam kciuki!![]()
Teoretycznie byłby 4 z tym że ja płaską jestem normalnie A od wczoraj takie coś myślałam że może wzdęcia ale do dziś nie zeszło
A może to wzdęcia właśnie i objaw nadchodzących dwóch kresek [emoji41][emoji16]Coś wam pokaże ostatnio taki brzuszek miałam w 7 czy 8 tc A od wczoraj wyglądam tak![]()
Filip też pewnie za chwilę ruszy[emoji16] ja lubię ten etap jak już dzieci mają to chodzenie bardziej opanowane, pewnie stawiają kroki i nie wywalają się po 3 a póki co to muszę za nią biegać po całym mieszkaniu...Pieknie chodzi!!!! Mala zdolna DagaFilipowi narazie sie nie spieszy.. czasem sie pusci ale jak ogarnia ze sie puscil od razu kuca i siada na dupe.. a widze ze jest stabilny i często stoi podpiera sie reka o cos nawet dobrze nie dotykajac. No ale nie jego czas. Za to Daga jest the best
![]()
A kiedy testujesz?Nie dziękuję![]()
Zamierzam w sobotę albo w poniedziałek jak @ nie przyjdzieA kiedy testujesz?![]()
Wiadomo kiedys zacznieA może to wzdęcia właśnie i objaw nadchodzących dwóch kresek [emoji41][emoji16]
Ja na początku ciąży też miałam straszne wzdęcia [emoji87][emoji85]
Trzymam kciuki [emoji6][emoji846]Filip też pewnie za chwilę ruszy[emoji16] ja lubię ten etap jak już dzieci mają to chodzenie bardziej opanowane, pewnie stawiają kroki i nie wywalają się po 3 a póki co to muszę za nią biegać po całym mieszkaniu...