doomi03
Fanka BB :)
Hej wiecie co podkusilo mnie żeby zrobić test i albo ja jestem przewrazliwiona albo coś jest ale tak słabiutko że ledwo ledwo widać no cóż @jeszcze przede mną powtórzę jutro z rana lub w niedzielę
Pokaż zdjęcie testu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej wiecie co podkusilo mnie żeby zrobić test i albo ja jestem przewrazliwiona albo coś jest ale tak słabiutko że ledwo ledwo widać no cóż @jeszcze przede mną powtórzę jutro z rana lub w niedzielę
Hej dziewczyny wracam do was po 2 latachczy ktoś mnie tu pamięta??? Widzę znajome Nicki
![]()
Na zdjęciu nie widać nawetPokaż zdjęcie testu![]()
A witam kochana no tak byłyśmyJa pamietam [emoji846][emoji846] bylismy razem na lutowkach [emoji7]
A witam kochana no tak byłyśmyA co u ciebie teraz
O to gratulacje kochana ja czekam jeszcze jutro ma być @ i się okazeJestem na samym początku drugiej ciąży. Wczoraj byłam na pierwszej wizycie i zobaczyłam serduszko. Ciąża o t
Zdrowka dla was!!!! Ja juz tez sie zastanawiam czy nie mam oskrzeli zajetych. Noc była straszna nie mogłam w ogole spac taki kaszel mnie męczył.. musialam siedzidc bo inaczej sie nie dało. Filip tez wciaz poplakuje... Troche wiecej sie bawi.. nadal ma luzne kupki.. co prawda malenkie ale jak woda.. nie mam juz sily..Byłam w przychodni. Szybciej się zarazi w sklepie niz tam. Zero ludzi wszystko odgrodzone taśmami, lekarze w wielkich plastikowych maskach.
Dobrze, że poszłam. Ma zapalenie oskrzeli. Mamy antybiotyk.
Mąż dzwonił, że zaczyna się kwarantanna w wojsku. Lekarz da mu L4 od poniedziałku na tydzień. Dobrze, że chociaż to udało mi się też załatwić i dostał też antybiotyk, bo chory.
Z tego co mówił, przychodnie też będą zamykać....
Uważam, że bez potrzeby nie powinno się teraz nigdzie płatać, sama biegłam z duszą na ramieniu, ale na spacery chodzić nie będziemy nawet jakby zdrowa była. Przeczekam ile się da.
Na tą chwilę to chyba taki 'ostatni' moment żeby odwiedzić osobiście lekarza.Zdrowka dla was!!!! Ja juz tez sie zastanawiam czy nie mam oskrzeli zajetych. Noc była straszna nie mogłam w ogole spac taki kaszel mnie męczył.. musialam siedzidc bo inaczej sie nie dało. Filip tez wciaz poplakuje... Troche wiecej sie bawi.. nadal ma luzne kupki.. co prawda malenkie ale jak woda.. nie mam juz sily..