reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Na tą chwilę to chyba taki 'ostatni' moment żeby odwiedzić osobiście lekarza.
Bylismy wczoraj u lekarza.. ale dzis możemy znow pojechac do tego prywatnego pokazać go w ramach reklamacji za poprzednia wizyte ze kupki jeszcze nie ustaly. Ale to juz M sam pojedzie bo ja zarazy nie chce roznosic. Jak mi kurier paczke wiozl dzisiaj to kazalam podpisac za siebie i zostawic pod drzwiami zeby nie zarazac nikogo.

reklama
Ciekawe czy laboratorium w poniedziałek będzie otwarte. Ja już mam gardło bolące i suchy kaszel, ale właśnie tak przez to gardło ten kaszel, drapie mnie okrutnie. A i siedzę w pracy, pełno ludzi mam a to sex shop, myślałam, że ludzie darują sobie takie zakupy. A tu nawet chorzy przychodza! Po każdym kliencie myje ręce i to co dotykałam przed myciem. Może pomyślicie, że swiruje ale kuźwa nie chce być chora... Jedna dziewczyna w naszym sklepie poszła na l4 bo ją rozłożyło, zostałyśmy we dwie, a sklep musi być otwarty i koniec...
Nie przesadzasz.. ludzie chorzy powinni siedzieć w domu. Jedyne wytłumaczenie to lekarz i apteka... Powinniscie mieć prawo wyprosic klienta chorego. Przecież to kpina narażać innych..

Nie przesadzasz.. ludzie chorzy powinni siedzieć w domu. Jedyne wytłumaczenie to lekarz i apteka... Powinniscie mieć prawo wyprosic klienta chorego. Przecież to kpina narażać innych..
Mierzyłam temperaturę pod pachą 37,3... Oby to było spowodowane nie wiem, może ciąża a nie choroba. ;/ bo też nie chce narażać ja innych, bo muszę być w sklepie, inaczej jeśli nie załatwię zastępstwa to szef leci po pensji. A już jedna dziewczyna jest na l4... A nas jest 3 tylko na jeden sklep.

Tylko kto mi je wystawi. Ciekawe czy jutro do lekarza bym się dostała bo dzisiaj to już nie ma opcji. Tym bardziej, że wszystko telefonicznie a przychodnia nocna to u nas dramat, dwóch lekarzy, którzy mimo garaczki u pacjenta zawsze ta sama diagnoza 'nic pani/Panu nie jest'.

A ja właśnie miałam w sklepie grupkę młodzieży, która ma wolne od szkoły. I sobie chodzą grupami, mają w dupie zamiast w domu siedzieć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry