Nie mam goraczki. Miałam tylko raz.. taka 38 nie wiecej.. u nas nie ma narazie zadnego przypadku koronawirusa.. wiec jest nadzieja ze to nie to.A masz gorączkę? Nie chce Cię straszyć, ale suchy kaszel to może być to dziadostwo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mam goraczki. Miałam tylko raz.. taka 38 nie wiecej.. u nas nie ma narazie zadnego przypadku koronawirusa.. wiec jest nadzieja ze to nie to.A masz gorączkę? Nie chce Cię straszyć, ale suchy kaszel to może być to dziadostwo.
@martoosia04 przypomnisz mi gdzie kupowałas otulacz bambusowy? Bo pamiętam ze wrzucała fotę jakiegos, i bardzo sobie chwalilas jakość
Widze dosc blisko kreski kontrolnej druga kreske. Nie wiem co to za test i czy na nim te kreski tak blisko siebie sa zawsze ale jesli tak to po cichu mozna się cieszyćCzy ja i moja bratanica mamy omamy czy tu cos naprawde jest??
Ja też widzę taka bardzo blisko, co raczej nie wskazuje, że to cień tylko jakiś zaciek. Wrzucam swój test ten sam. Kreska powinna znajdować się troch dalej.Czy ja i moja bratanica mamy omamy czy tu cos naprawde jest??
Dziękuję bardzo! Właśnie czegos takiego szukam. U nas będzie druga cora więc może być różowyPINK NO MORE (mamy taki rozowy w serduszka)
Duzy, miekki, nada się jako przykrycie na gorące dni na bank jeszcze teraz. [emoji173]️
(Tu fota dobre po urodzeniu Tosi)
Zobacz załącznik 1091242
Dziękuję bardzo! Właśnie czegos takiego szukam. U nas będzie druga cora więc może być różowy![]()
A dziękuję, a na kiedy wychodzi Tobie termin? Listopad czy już grudzień?Córa, super![]()
Ale swoja droga u niej kontrolna jest tez w innym miejscu jak u Ciebie... Ciekawe..Ja też widzę taka bardzo blisko, co raczej nie wskazuje, że to cień tylko jakiś zaciek. Wrzucam swój test ten sam. Kreska powinna znajdować się troch dalej.
Zobacz załącznik 1091277
Ale nadal trzymam mocno kciuki!![]()