1
174974
Gość
Tzn dopiero gdzieś od lutego, kto wie czy nie później.Czyli jednak próbujecie ?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tzn dopiero gdzieś od lutego, kto wie czy nie później.Czyli jednak próbujecie ?![]()
Jak nie zapomnę to będę pisać.
kochana jak się czujesz? Jak szyjka?Uwielbiam Almette z pomidorem [emoji846] stałe obecny w mojej lodowce. Może to jednorazowy epizod.
Ciesz się tum stanem w takim razie. Stres i napięcie psychiczne naprawdę wpływają na nasze brzuszki. Ja pracuje nad tum zeby uwolnić głowę od czarnych myśli [emoji846]
Hej hej pamiętasz mnie rozmawialysmy prywatnie w grudniu zeszłego roku zapamiętałam ciebie dobrze się nam rozmawiało powiedz mi udało się ? [emoji52]Szkoda, że musiałyśmy się odizolować, szkoda, że nasze szczęście komuś przyprawia smutek, no szkoda.Ale sercem jestem dalej w tamtym wątku i trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki.
![]()
Pamiętam trochę, ale powiem Ci, że z tyloma dziewczynami pisałam, że już mi się miesza.Hej hej pamiętasz mnie rozmawialysmy prywatnie w grudniu zeszłego roku zapamiętałam ciebie dobrze się nam rozmawiało powiedz mi udało się ? [emoji52]
Popieram. Pomaga. Od wyjścia ze szpitala męczy mnie co drugi dzień mniej więcej franca jedna.Na zgage migdały polecam !!