paulina1994
Fanka BB :)
Już sprawdziłam jest od 9 kg :/A 1 minikid? Tam nie ma dużych roznic, głównie zaglowek jest inny, ale bezpieczeństwo na tym samym poziomie i 200 zł w kieszenie, tylko wybór kolorów jest mniejszy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już sprawdziłam jest od 9 kg :/A 1 minikid? Tam nie ma dużych roznic, głównie zaglowek jest inny, ale bezpieczeństwo na tym samym poziomie i 200 zł w kieszenie, tylko wybór kolorów jest mniejszy.
Kurcze, wiesz że byłam pewna że od 0? a dużo Igorowi brakuje?Już sprawdziłam jest od 9 kg :/
No wieeem jak jestTeoretycznie tak, ale ten budżet 1200 to już i tak mocno naciągany więc sama rozumieszpierwotnie mówiłam do tysiaka, później mówię 1200, a teraz to już sama nie wiem [emoji85] wiem, że masz oczywiście rację bo to najbardziej ekonomiczna opcja do wyboru w naszej sytuacji...A on jest od 0? Idę patrzeć w takim razie, a kupowała któraś z Was w 8* ? Można negocjować ceny ?
Waży 8 kg jakieś, a teraz już przybiera naprawdę mało na wadzeKurcze, wiesz że byłam pewna że od 0? a dużo Igorowi brakuje?
Kupiłam axkid move za 850 w bobowozkach. Moja waży 9300 około.Dziewczyny jaki wybrałyście fotelik po łupinie? Mam nie lada problem, Igor waży 8 kg większość RWF jest 9-25, jedynie minikid 2.0 jest 0-25, ale 1600 zł trochę dużo, chciałbym zmieścić się do +/-1200 zł. W 8 gwiazdek proponują mi Joie spin 360 fajny, ale 0-18 teoretycznie do lat 4, ale w praktyce mówią,że 3-3,5 roku to taki max bo dziecko wyrośnie wzrostowo [emoji1745] nie wiem co robić zależy mi żeby jak najdłużej pojeździł tyłem, z drugiej strony wiem,że jak teraz nie kupię 0-25 to napewno nie kupię 0-18, później 9-25 i na końcu przodem 15-36 bo to już w ogóle wychodzi bardzo mocno nie ekonomicznie [emoji1745]
Czekać aż będzie ważył 9 kg nie będę bo to może być kolejne pół roku...
Paula u nas spotkania sa normalne.. codziennie widze sie z mama i tata.moj M pracuje razem z tata.. widuje swoich braci.. zyjemy w zasadzie jak dawniej.. jedynie wchodzac do sklepu dezynfekuje rece i noszę maseczke tylko w sklepie lub urzedzie. Na spacery chodzę bez.Dziewczyny jak u was wygląda kwestia spotykania się rodziną, znajomymi, nadal siedzicie w domu ? U nas była szwagierka z rodziną i raz teściowa, dziś rodzice, ale tylko na ogrodzie i nie dochodzili do Igora, z jednej strony chciałabym wyluzować, a z drugiej się boję co gdyby jednak...
I chciałabym dopytać o kwestie piżam na okres letniw ubiegłym roku Igor spał cały czas w pajacach, ale to była inna sytuacja bo noworodek jeszcze wcześniak długo nie trzymał temperatury ciała, a nie wiem co kupić na ten rok
rampersy głównie czy pajacyki również ? I może któraś z Was korzysta z pajacyków zapinanych na zamek ? Coraz częściej mamy problem z zapięciem pajaca bo Igor ucieka [emoji85] ale mam wrażenie, że ten zamek będzie go gdzieś uwierał w nocy [emoji848]
Pochwalę się jakiego już dużego mam synka [emoji3531] za kilka dni kończy 11 miesięcy [emoji3531]Zobacz załącznik 1117125
Ja się pytam kiedy te dzieci tak wyrosly? Toz one ledwo co sie rodzily!!! Szok slicznosciO jaki fajny duży chłopczyk już [emoji4] z resztą z jednego dnia mamy maluchy [emoji2] Zobacz załącznik 1117144Zobacz załącznik 1117145
Pieknie rośnie fasolka!! Gratulacje! Bardzo sie cieszę ze doczekałam Twojej ciazy.. ze starej ekipy zostala nam jeszcze chyba Irenka i Gosia. Wierze w nie bardzo!!Ja dzis bylam podejrzeć mała kluskęokruch już ponad 7 cm do pupy ma
parametry, markery i odruchy ma prawidlowe, serducho 153/min. No i wyszlo na dzień dzisiejszy ze ciąża o kolejne kilka dni starsza (wg om 12+3, wg owulki i poprzedniego usg 12+5, a według dzisiejszego usg 13+2). Termin porodu chwilowo mi przeskoczył na 12 listopada.
Pozdrawiamy forumowe ciocie![]()
Paula ja się powtorze.Dziewczyny jaki wybrałyście fotelik po łupinie? Mam nie lada problem, Igor waży 8 kg większość RWF jest 9-25, jedynie minikid 2.0 jest 0-25, ale 1600 zł trochę dużo, chciałbym zmieścić się do +/-1200 zł. W 8 gwiazdek proponują mi Joie spin 360 fajny, ale 0-18 teoretycznie do lat 4, ale w praktyce mówią,że 3-3,5 roku to taki max bo dziecko wyrośnie wzrostowo [emoji1745] nie wiem co robić zależy mi żeby jak najdłużej pojeździł tyłem, z drugiej strony wiem,że jak teraz nie kupię 0-25 to napewno nie kupię 0-18, później 9-25 i na końcu przodem 15-36 bo to już w ogóle wychodzi bardzo mocno nie ekonomicznie [emoji1745]
Czekać aż będzie ważył 9 kg nie będę bo to może być kolejne pół roku...
Ooo jak super [emoji3590] cudne maleństwo [emoji3590][emoji847][emoji847]Ja dzis bylam podejrzeć mała kluskęokruch już ponad 7 cm do pupy ma
parametry, markery i odruchy ma prawidlowe, serducho 153/min. No i wyszlo na dzień dzisiejszy ze ciąża o kolejne kilka dni starsza (wg om 12+3, wg owulki i poprzedniego usg 12+5, a według dzisiejszego usg 13+2). Termin porodu chwilowo mi przeskoczył na 12 listopada.
Pozdrawiamy forumowe ciocie![]()
To akurat żaden problem bo tego fotelika nie przepinamKupiłam axkid move za 850 w bobowozkach. Moja waży 9300 około.
Bardzo fajny i bezpieczeństwo bez porównania do joie spin, ma plus test. Tylko, że on na pasie.ale widzę, że to wcal nie przeszkadza.
Igor też w pajacyku, odkryty [emoji85] ja na razie jeszcze podchodzę ostrożnie, widzę się z rodzicami w sumie raz się widziałam, ale nie dochodzili do Igora, a pozostałym nie pozwalam na branie Igora na ręce, ale mnie trochę irytuje to obsciskiwanie i całowanie niezależnie od wirusa [emoji849]Paula u nas spotkania sa normalne.. codziennie widze sie z mama i tata.moj M pracuje razem z tata.. widuje swoich braci.. zyjemy w zasadzie jak dawniej.. jedynie wchodzac do sklepu dezynfekuje rece i noszę maseczke tylko w sklepie lub urzedzie. Na spacery chodzę bez.
Co do spania to ja w tym roku mysle zeby miec rampersy... Body na kr..rekaw lub bez rękawów a jak beda upaly to w samym pantsie ewntualnie jakas koszuleczka cienka na ramiaczkach. Filipek widze podobny jest do mnie i lubi spać lekko ubrany. Teraz sypia w pajacu lub typowej pizamce i nie zna czegoś takiego jak przykrycie..
Chyba najlepiej będzie jak osobiście rzeczywiście pojadę te foteliki obejrzeć, ewentualnie 0-18, a później już przodem bo innej opcji nie widzę [emoji1745] pojedziemy w drugiej połowie czerwca bo raz, że łupina jeszcze tragicznie nie wygląda, a dwa, że i tak w niej aktualnie nigdzie nie jeździ [emoji85]Ja się pytam kiedy te dzieci tak wyrosly? Toz one ledwo co sie rodzily!!! Szok slicznosci[emoji2956][emoji2956][emoji2956]
Pieknie rośnie fasolka!! Gratulacje! Bardzo sie cieszę ze doczekałam Twojej ciazy.. ze starej ekipy zostala nam jeszcze chyba Irenka i Gosia. Wierze w nie bardzo!!
Paula ja się powtorze.
Nie patrz na wage.. to jest orientacyjne.. Igi jest wysoki.. wyrosl z łupiny wiec dla jego bezpieczeństwa przelozyc trzeba go do kolejnego.. nawet jesli nie spełnia kryterii wagowych to moze w nim jeździć. Wazny tez jest wzrost.. sa dzieci ktore nie mieszczą sie w lupinie bo sa tak pulchne a wzrostowo krociutkie i tez je sie przesadza i wcale niekoniecznie do takich od 0kg...
My mamy Axkid move bo cena atrakcyjna i na nasza kieszen.. gdybym miala wiecej grosza na pewno byłby to Axkid ale wzięłabym minikida.
Jest na fb grupa 8 gwiazdek gdzie mozna uzyc lupki i szukac informacji a jeśli nie ma to zadac pytanie samemu. Odpowiedza Ci specjalisci.
Nie bardzo rozumiem po co teraz chcesz jeszcze pchać się w fotelik od 0. To tylko koszt. Ja nie myślę narazie ile będę wozila tyłem. Mój jest chyba do 25 kg. Ale to wszystko wyjdzie w praniu. Jeśli i tak mało jeździcie to poczekaj chwilę, albo kup taki od 9 i będziesz miała spokój. Moja jeszcze w łupinie się mieściła, a w tym wcale się nie topi.To akurat żaden problem bo tego fotelika nie przepinamoczywiście wygodnie było by przy obrotowym, ale nie jest to konieczne
zastanawiam się tylko jak wsadza się takiego już 5 łatka do RWF [emoji85] toż to już takie wielkie chyba nie ? [emoji848] Do ilu zamierzacie wozić tyłem ?Igor też w pajacyku, odkryty [emoji85] ja na razie jeszcze podchodzę ostrożnie, widzę się z rodzicami w sumie raz się widziałam, ale nie dochodzili do Igora, a pozostałym nie pozwalam na branie Igora na ręce, ale mnie trochę irytuje to obsciskiwanie i całowanie niezależnie od wirusa [emoji849]Chyba najlepiej będzie jak osobiście rzeczywiście pojadę te foteliki obejrzeć, ewentualnie 0-18, a później już przodem bo innej opcji nie widzę [emoji1745] pojedziemy w drugiej połowie czerwca bo raz, że łupina jeszcze tragicznie nie wygląda, a dwa, że i tak w niej aktualnie nigdzie nie jeździ [emoji85]