reklama
Trzymam kciuki. nic sie nie stresuj na zapas. mysl pozytywnie i daj znac.Idę jutro na USG piersi, jedna mnie boli :/, będzie tez brzucha przy okazji. Stresuje sie
paulina1994
Fanka BB :)
Spokojnie ! Pamiętasz ja też szłam w grudniu pewna, że coś jest nie tak, a okazało się, że jest wszystko w porządku, w lutym była moja przyjaciółka bo bolała ją pierś, ma jakieś zmiany, ale to nic poważnegoIdę jutro na USG piersi, jedna mnie boli :/, będzie tez brzucha przy okazji. Stresuje sie
Ślicznie Filipek wygląda ! :* I siostra jaka już duża [emoji3531]Mam już zdjęcia z urodzinowej sesji. Niestety z siostrą tylko jedno i to jeszcze takie gdzie Filip patrzył jak zwiać a potem był już sam płacz. Sesja nie dotrwała do końca;p nigdy więcej nie zdarzyła mu się taka awantura. Ewidentnie to nie był jego dzień![]()
Zobacz załącznik 1122757 Zobacz załącznik 1122758 Zobacz załącznik 1122759 Zobacz załącznik 1122760 Zobacz załącznik 1122761
Chciałam ci napisać, że przeszłam też masakrę po drugiej dawce Boxero, wczoraj koło 13 szczepiony, o 14 i 20 podałam paracetamol, obudził się z płaczem o 23:30 całkiem jak nie on, temperatury nie miał, ale wodził gdzieś wzrokiem nie wiadomo za czym, najgorszy moment to jak nie był w stanie nawet zmienić pozycji, kręcił tylko głową, w końcu koło 1 zasnął, ale u mnie w łóżku, ja czuwałam prawie całą noc przy nim, rano wstał już normalny, ale niestety nadal nie ruszał nóżką i płakał puściło dopiero po ibupromie i teraz podaje mu naprzemiennie Ibuprom i paracetamol co 4 h, pediatra mówi, że niestety po tej szczepionce może być taki mocny ból i niepokój, dodatkowo on się wyrywał na tym szczepieniu więc pewnie jeszcze bardziej go boli przez to
Paula wspolczuje.. u nas wodzenia nie było..ale reszta ktora opisujesz to identycznie jak u nas.. pociesze Cie ze z kazdym dniem bylo juz znacząco lepiej.Spokojnie ! Pamiętasz ja też szłam w grudniu pewna, że coś jest nie tak, a okazało się, że jest wszystko w porządku, w lutym była moja przyjaciółka bo bolała ją pierś, ma jakieś zmiany, ale to nic poważnegoŚlicznie Filipek wygląda ! :* I siostra jaka już duża [emoji3531]
Chciałam ci napisać, że przeszłam też masakrę po drugiej dawce Boxero, wczoraj koło 13 szczepiony, o 14 i 20 podałam paracetamol, obudził się z płaczem o 23:30 całkiem jak nie on, temperatury nie miał, ale wodził gdzieś wzrokiem nie wiadomo za czym, najgorszy moment to jak nie był w stanie nawet zmienić pozycji, kręcił tylko głową, w końcu koło 1 zasnął, ale u mnie w łóżku, ja czuwałam prawie całą noc przy nim, rano wstał już normalny, ale niestety nadal nie ruszał nóżką i płakał puściło dopiero po ibupromie i teraz podaje mu naprzemiennie Ibuprom i paracetamol co 4 h, pediatra mówi, że niestety po tej szczepionce może być taki mocny ból i niepokój, dodatkowo on się wyrywał na tym szczepieniu więc pewnie jeszcze bardziej go boli przez tomam nadzieję, że dzisiejsza noc będzie już spokojna [emoji120]
paulina1994
Została nam tylko dawka przypominająca za pół roku/rok podam ją, ale gdyby to było po pierwszej dawce grubo bym się zastanowiła ;(Paula wspolczuje.. u nas wodzenia nie było..ale reszta ktora opisujesz to identycznie jak u nas.. pociesze Cie ze z kazdym dniem bylo juz znacząco lepiej.
Strasznie ciężka musi być ta szczepionka !
My tez mamy jeszcze za rok tą 3cia dawke.Została nam tylko dawka przypominająca za pół roku/rok podam ją, ale gdyby to było po pierwszej dawce grubo bym się zastanowiła ;(
Strasznie ciężka musi być ta szczepionka !
paulina1994
Byłam dziś po fotelik, młody wpadł w taki szał 3 min po wejściu do sklepu,że musiał z nim wyjść, on teraz tak reaguje na obcych ludzi, mam wrażenie, że on myśli, że znowu będzie szczepiony serio ! Pojechaliśmy do szwagierki gdzie też ich nie widzi na codzien i cieszył się do nich, bawił, a wejście do sklepu to jakaś masakra, więc nie mam fotelika, dziecka nie ma opcji przymierzyć i chyba muszę zamówić w ciemno [emoji1751]
paulina1994
Hejka ! Byliśmy dziś w innym sklepie, młody oczywiście popis odstawił [emoji86] ale ostatecznie kupiliśmy Joie I-Spin 360, jaka to wygoda z bazą obrotową [emoji85] taki miałam ograniczony budżet, że i tak dałam 1500 zł za fotelik [emoji86] mąż powiedział, że nie idzie z Igorem do żadnego innego już sklepu i jak pasuje to niech montują [emoji1787] przymierzałam Minikidy to nie czas na Igora, on jest tak drobny, że ma jeszcze wkładki w Joie, które podobno wyciąga się od 61 cm, a Igor ma jakieś 76 [emoji1787]
No i wrócił mój dawny synek, dziś już bez przeciwbólowych śmigał u jednej i drugiej babci [emoji3531] druga dawka Bexero dała nam naprawdę popalić i chyba pierwszy raz w życiu tak na serio się bałam [emoji849]
Byliśmy dziś z zaproszeniami na roczek
została nam tylko chrzestna za tydzień do zaproszenia
nie widziałyśmy się od Świąt Bożego Narodzenia ! [emoji33]
No i chyba na dobre wróciłam do normalnego życia, mam nadzieję, że nie będę tego żałować, ale żadnemu z nas to nie służyło, a Igor zrobił się ewidentnie "dziki", kiedyś by się mierzył do fotelików i szukał karteczek do oderwania, a nie płakał na sam widok obcych ludzi [emoji1745]
No i wrócił mój dawny synek, dziś już bez przeciwbólowych śmigał u jednej i drugiej babci [emoji3531] druga dawka Bexero dała nam naprawdę popalić i chyba pierwszy raz w życiu tak na serio się bałam [emoji849]
Byliśmy dziś z zaproszeniami na roczek
No i chyba na dobre wróciłam do normalnego życia, mam nadzieję, że nie będę tego żałować, ale żadnemu z nas to nie służyło, a Igor zrobił się ewidentnie "dziki", kiedyś by się mierzył do fotelików i szukał karteczek do oderwania, a nie płakał na sam widok obcych ludzi [emoji1745]
Na zdj na takiego drobnego nie wyglada ale super ze znalezliscie odpowiedni fotelikHejka ! Byliśmy dziś w innym sklepie, młody oczywiście popis odstawił [emoji86] ale ostatecznie kupiliśmy Joie I-Spin 360, jaka to wygoda z bazą obrotową [emoji85] taki miałam ograniczony budżet, że i tak dałam 1500 zł za fotelik [emoji86] mąż powiedział, że nie idzie z Igorem do żadnego innego już sklepu i jak pasuje to niech montują [emoji1787] przymierzałam Minikidy to nie czas na Igora, on jest tak drobny, że ma jeszcze wkładki w Joie, które podobno wyciąga się od 61 cm, a Igor ma jakieś 76 [emoji1787]
Byliśmy dziś z zaproszeniami na roczekzostała nam tylko chrzestna za tydzień do zaproszenia
nie widziałyśmy się od Świąt Bożego Narodzenia ! [emoji33]
No i chyba na dobre wróciłam do normalnego życia, mam nadzieję, że nie będę tego żałować, ale żadnemu z nas to nie służyło, a Igor zrobił się ewidentnie "dziki", kiedyś by się mierzył do fotelików i szukał karteczek do oderwania, a nie płakał na sam widok obcych ludzi [emoji1745]Zobacz załącznik 1123803
reklama
paulina1994
Bo on nie wydaje się być aż tak drobny albo ja już jestem przyzwyczajona [emoji85] w Joia bez wkładek wpadał na pół zgięty, były inne modele płytsze, ale mi też nie zależy żeby za rok z niego wyrósł [emoji1745] dziękujemy :*Na zdj na takiego drobnego nie wyglada ale super ze znalezliscie odpowiedni fotelikbardzo sie ciesze i zycze samych szczęśliwych podrozy w nowym tronie.