Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Daga słoneczko kochane. Wszystkiego NajlepszegoCześć ciocie co u was? [emoji846][emoji846]
Witam się w ten ważny dzień [emoji3526] Daga kończy roczek [emoji3590]Zobacz załącznik 1128060
Jejku jaka ona jest cudna [emoji3531]Ja padam ze zmęczenia [emoji51]młoda chyba przechodzi skok i był dziś dramat przy usypianiu [emoji55]
A ogólnie to za tydzień już roczek [emoji2368][emoji7]
Podrzucę wam jej fotki które ostatnio uwielbiam [emoji85] Zobacz załącznik 1125497Zobacz załącznik 1125499
Mieliśmy ostatnio tak samo, ale po dwóch tyg, u nas wystarczyło podnieść zagłówek i wyciągnąć jedną wkładkę, ale mamy inne foteliki, jak jest teraz ?@Maliina jedziemy, wszystko było ok fotel nam się podobał dopasowany spoko, zasnęła i opada głową. No nie.moge na to patrzeć :/:/:/ jak jest u Was Zobacz załącznik 1126213
Kochanie Wszystkiego Najlepszego dużo radości każdego dnia i żebyś zawsze była tak uśmiechnięta jak dotychczas [emoji3531][emoji3531][emoji3531]Cześć ciocie co u was? [emoji846][emoji846]
Witam się w ten ważny dzień [emoji3526] Daga kończy roczek [emoji3590]Zobacz załącznik 1128060
Jak masz wiedzę w tym temacie to możesz spojrzeć na zdjęcie Igora czy dobrze ma ten zagłówek ustawiony [emoji85] jak miał niżej to głowa podczas snu leciała, a pasy wychodziły zza ramion, a czytałam, że powinny wychodzić na równo z ramionami [emoji848]My dzis tez regulowalismy zagłówek.. bo był za nisko.. malemu nie przeszkadzalo ale ja zauważyłam ze nie ma odpowiedniej odległości od ramion.
Od ramion do zagłówka odległość na 2 palce stosuje.a pasy nie moga byc ani za nisko tak jakby za plecami.. ani za wysoko na wysokosci uszu. Maja być nad ramionami.Jak masz wiedzę w tym temacie to możesz spojrzeć na zdjęcie Igora czy dobrze ma ten zagłówek ustawiony [emoji85] jak miał niżej to głowa podczas snu leciała, a pasy wychodziły zza ramion, a czytałam, że powinny wychodzić na równo z ramionami [emoji848]
Jaki on jest fajny [emoji3531] słodką ma buźkę [emoji3531]Od ramion do zagłówka odległość na 2 palce stosuje.a pasy nie moga byc ani za nisko tak jakby za plecami.. ani za wysoko na wysokosci uszu. Maja być nad ramionami.
Nam czas tez ucieka.. strasznie.. Filip takze uwielbia ziemię z kwiatkow.. kamienie itp.. charakterek ma.
Wcisnelam mu 2 porcje mleka mm a tak to je obiadek owoce i na mleku krowim budyń i kasze manne.
Dzis zaliczyl plac zabaw pierwszy raz tyle atrakcji.. starsza siostra byla nieoceniona w tej roli. Sprobuje jutro zapodac filmiki.
Przypominawcza fota gałgana
Zobacz załącznik 1128491