Ja dzis czytalam wspominki od pierwszego dnia staraczek az do porodu. Nasmialam sie ile narzekalam i marudzilam. Rzucilo mi sie w oczy ze @Kaamilaaa miala corcie nazwac Daria Dagmara a jest Daga.
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja dzis czytalam wspominki od pierwszego dnia staraczek az do porodu. Nasmialam sie ile narzekalam i marudzilam. Rzucilo mi sie w oczy ze @Kaamilaaa miala corcie nazwac Daria Dagmara a jest Daga.
No i nasz kolejny postęp w chodzeniu.. nadal ostrożnie ale dalej.
Zdjęcie sie nie dodało..Brawo! [emoji3590]
Dobrze ze jest taki ostrożny [emoji6][emoji3526]
Moja to nie patrzy na nic tylko pędzi a potem kończy się to tak jak na poniższym zdjęciu....[emoji17]
Haha no taki był plan póki mój B kategorycznie nie zgodził się na Darię [emoji87]dobrze ze dla dziewczynki nie miałam dużo innych typów bo tylko te dwa imiona i jeszcze Honorata mi się podobala więc udało się dojść do porozumienia [emoji41]
Biedna niunia. Wyglada bolesnie. U nas to nie grozi ale znowu mlody czesto głową z tyłu przydzwoni.. najczęściej o sciane jak rzuca sie po naszym lozku. A nauczył sie i wspina sie na meble na lozko.. ciagle go sciagam.Zdjęcie sie nie dodało.. Zobacz załącznik 1134684
Ja sama pamiętam swój test, a Igor ma rokMi już od 12 tygodnia przyspieszyło a co to dopiero będzie po połowiewgl jeszcze do mnie nie dociera ze juz prawie połowa za mną, przecież dopiero robilam test [emoji23].
Prawda w koncu mogę sie cieszyć ta ciążalada moment dowiem się też kto tam mieszka, a dziś na mile rozpoczecie 19 tygodnia dostałam od malucha wyrazniejszego kopniaczka
![]()
Ło matko [emoji85]Zdjęcie sie nie dodało.. Zobacz załącznik 1134684
Taaak ekstra, jedyne 3 tys [emoji23]Dziewczyny apropo fotelików rwf. Od wczoraj w Polskiej dystrybucji jest Axkid one. Zobaczcie jak fajne rozwiązanie. W pelni regulowany fotelik. Jak komplet pasazerow reguluje sie miejsce dla tego z przodu jak jest brak pasazerow mozna dać dziecku mozliwosc innego ułożenia nog. Zaraz sobie poczytam od jakiego wieku zalecany i jaka cena.. az sie boje[emoji85][emoji85][emoji85]
Zobacz załącznik 1134880
Edit
Cena mnie miażdży! Ale jak kogoś stać to super rozwiązanie.
Ale super [emoji3531] fajnie, że jest taki ostrożny, Igor jeszcze nie chodzi, ale na czworakach leci gdzie popadnie [emoji85]Nie wiem jak to się stało ale wyzej wkleil mi sie nie ten filmik.. [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Ale zobacz ze jest od urodzenia i rosnie z dzieckiem. Reasumując 2 foteliki to juz nie tak drastycznie..Ja sama pamiętam swój test, a Igor ma rokdaj znać jak już będziesz widziała kto u ciebie mieszka [emoji3531]Ło matko [emoji85] Taaak ekstra, jedyne 3 tys [emoji23]Ale super [emoji3531] fajnie, że jest taki ostrożny, Igor jeszcze nie chodzi, ale na czworakach leci gdzie popadnie [emoji85]
Myślę, że to tak samo jak z minikidem w teorii od urodzenia, a w praktyce dziecko powinno siedzieć, tak samo fotele 0-18 kg teoretycznie możesz włożyć w niego noworodka, ale praktycznie nikt tego nie praktykuje, pierwszy fotelik jednak polecają żeby był łupiną chyba, że w tym konkretnie mają jakieś udoskonalenia dla noworodkówAle zobacz ze jest od urodzenia i rosnie z dzieckiem. Reasumując 2 foteliki to juz nie tak drastycznie..