Magda 2791
Fanka BB :)
Ok chwalę się
dziś dopiero 31dc cykle 28-30 dni. Test czułość 25
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ej taki test to ja nie wierzę ze oszustwo. Wygląda lepiej jak mój pierwszy ciążowyOk chwalę siędziś dopiero 31dc cykle 28-30 dni Zobacz załącznik 1195856
Ostatnio pisala dziewczyna u nas na grupie, że kiedy ona z mezem po wymazie czekali na wynik to dla córki miała przyjechać karetka zrobić wymaz.Znowu jesteśmy na kwarantannie do czasu wyników testow. Jutro razem z M mamy pobieranie wymazu na 10.50.
Najgorsze ze nie wiem ile tam zejdzie i co mamy zrobic z malym..
To jest na zasadzie kolejki umawiani jestesmy godzinowo.. zostawie malego w łóżeczku z jula.. mam kamerę i bede obserwować go. Wyciągać go z domu ciezko jak gorączkuje. Damy radę ale to chore jest bo powinni przyslac do nas kogos na pobranie w domu wymazow. Przeciez my na kwarantannie w tej chwlli to jak możemy wyjsc na dwor?Ostatnio pisala dziewczyna u nas na grupie, że kiedy ona z mezem po wymazie czekali na wynik to dla córki miała przyjechać karetka zrobić wymaz.
A jeśli chodzi o sam czas kiedy tam pojedziecie to jedno może niech w samochodzie zostaniez nim i na zmianę...
A orientujecie się jak ktoś nie może pojechać do punktu (my np nie mamy samochodu a raczej nie poszlibyśmy sobie ot tak na drugi koniec miasta wiedząc że możemy zarażać) to karetka wymazowa może przyjechać?Znowu jesteśmy na kwarantannie do czasu wyników testow. Jutro razem z M mamy pobieranie wymazu na 10.50.
Najgorsze ze nie wiem ile tam zejdzie i co mamy zrobic z malym..
Nie mam wlasnie pojecia. My auto mamy ale punkt nie jest drive thru tylko to barak postawiony do ktorego trzeba wysiąść i stanac w kolejcr z innymi ludzmi ale w masceKurde... Ta kwarantanna to chyba najgorsza... [emoji51]A orientujecie się jak ktoś nie może pojechać do punktu (my np nie mamy samochodu a raczej nie poszlibyśmy sobie ot tak na drugi koniec miasta wiedząc że możemy zarażać) to karetka wymazowa może przyjechać?
Powinni przyjechać. Zadzwoń do lekarza/sanepidu.To jest na zasadzie kolejki umawiani jestesmy godzinowo.. zostawie malego w łóżeczku z jula.. mam kamerę i bede obserwować go. Wyciągać go z domu ciezko jak gorączkuje. Damy radę ale to chore jest bo powinni przyslac do nas kogos na pobranie w domu wymazow. Przeciez my na kwarantannie w tej chwlli to jak możemy wyjsc na dwor?![]()
Znalazłam takie infoPowinni przyjechać. Zadzwoń do lekarza/sanepidu.