Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aaa doczytałam, że był chory Filipek...Jejku Malina, a może miał koszmary nocne? U nas dwa razy to miało miejsce, nic nie było w stanie jej uspokoić, myślę, że cała wioska ją słyszała. Ale jak ją porządnie wybudzilismy w końcu to przeszło. A Filipek wyglądał na rozbudzonego?
Wygląda mi to na ugryzienie, ja ostatnio znalazłam kilka komarów w sypialni. Ada też miała takie kropki trzyDziewczyny na co wam wyglądają te krostki? Zuza ma od 4dni na buzi. Nigdzie więcej tego. Oprócz tego na ciele takie suche plamy azsowe. Boje się czy to nie opłaca [emoji32] ale tego byłoby chyba więcej....Zobacz załącznik 1196152
Tak. On się nawet chwilke bawil... I ciągle placz i placz ale taki cierpiacy.. oj z wykonczenia zasypiał na rękach i co chwile zrywal sie znow z tym wrzaskiem. Ewidentnie cierpial ale co to bylo? Nie mam pojecia.Jejku Malina, a może miał koszmary nocne? U nas dwa razy to miało miejsce, nic nie było w stanie jej uspokoić, myślę, że cała wioska ją słyszała. Ale jak ją porządnie wybudzilismy w końcu to przeszło. A Filipek wyglądał na rozbudzonego?
Regres snu przypada na 18mcyU nas popsuła się też około 5-tego miesiąca, zaraz 1,5 roku i dalej nocki do bani. Przymierzam się do odstawienia, ale czarno to widzę...
W ogóle od kilku nocy poplakuje nawet przez sen, a wybudza się od razu z placzem, wierci się non stop. Co to może być? [emoji58]
U nas dobrze. Maly po przeciwbólach spal cala noc. Dzis w dzien tez fajnie tylko marudzi bo nudzi sie i teskni za wyjsciem na dwor.Ale o co ?
Liczba pracuje w przychodniach gdzie diagnozuje się koronę, czasami chodzę bez maseczki jestem zdrowa...
Znajomi lekarze twierdzą, że to gorsza forma grypy i media rozdmuchują sprawę....
Malina jak tam ?
Ale o co ?
Liczba pracuje w przychodniach gdzie diagnozuje się koronę, czasami chodzę bez maseczki jestem zdrowa...
Znajomi lekarze twierdzą, że to gorsza forma grypy i media rozdmuchują sprawę....
Malina jak tam ?