doomi03
Fanka BB :)
@doomi03 ojej to juz! Jestes na finishu. Pamietam jak czekalam na Twoja ciążę. Lada moment i bedzie kolejny staraczkowy dzieciaczek. Ale super
@KatiNails a co u was??
No już już
Ooo tez ostatnio myslalam o Kati
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
@doomi03 ojej to juz! Jestes na finishu. Pamietam jak czekalam na Twoja ciążę. Lada moment i bedzie kolejny staraczkowy dzieciaczek. Ale super
@KatiNails a co u was??
Właśnie ostatnio was podczytywałam na listopadowkach i widziałam że byłaś w szpitalu [emoji57]Hej kochana.
A u mnie były przygody w tym tyg. xD
W poniedziałek kolo 22 pojechałam na IP ze skurczami. Przyjęli mnie na oddzial, a tam jak ręką odjął [emoji23] na ktg nic, ja też czulam ze wszystko się wyciszyło. Noc z poniedziałku na wtorek "przespalalam" na porodówce bo nigdzie indziej nie mieli miejsc. Do 3 w nocy lezalam na boxach xD i sluchalam jak rodzące krzyczą xD a potem przenieśli mnie do jednoosobowej porodówki i tak się mogłam przespac na kanapie. We wtorek znów zbadali, tylko 1 palec rozwarcia, ktg normalne, skurczy nie mialam ale stwierdzili ze zostawia mnie do następnego dnia na obserwacje. Przeniesli mnie na patologie ciąży i tam z jednego dnia zrobiły się trzy (chyba sobie przypomnieli ze jak poleze trzy doby to dostaną za mnie kaskę od nfz xD). Także w czwartek kolo 12 w koncu dostałam wypis i teraz czekam w domku, tym razem już na prawdziwy porod a nie tylko jakieś straszaki [emoji23]. Coś moj maly się zdecydować nie może kiedy by chciał wyjść xD
Jak juZ czop odchodzi to powoli sie zaczyna i zadziac sie może w każdej chwili. Obiecaj ze nam napiszesz ze się zaczęłoNo już jużdziś 39+2... Termin na czwartek
czop odchodzi coraz więcej
maly chyba się coś po troszku obniża (wczoraj to takie szpile w szyjke mi wbijał bolesne ze az sie łapałam za krocze i zaciskałam nogi). Kupilam sobie wczoraj piłkę i będę sie na niej bujać xD
Ooo tez ostatnio myslalam o Kati![]()
Jednorazowa akcja? Biedna.. cos musialo jej nie podejść albo jakas wirusowka.Co za nocka. Spałam 2h bo młoda po 2 w nocy zwymiotowała chyba cała zawartością żołądka... A chwilę wcześniej ją karmilam [emoji52]z nerwów już oczywiście nie zasnęłam bo się bałam ze się powtórzy [emoji51]
Jak juZ czop odchodzi to powoli sie zaczyna i zadziac sie może w każdej chwili. Obiecaj ze nam napiszesz ze się zaczęło![]()
Mi się poród przypomniał jak zobaczyłam tą piłkę xd ale mam odwrotne odczucia niż TwojePozdrowienia z domowego preg ballu... Czemu ja sobie wcześniej tej piłki nie kupilam to ja nie wiem xD... To bujanie się na niej fajnie wkręca
![]()