Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O masz.. podejrzewają cokolwiek?Lilka bardzo chora. Temperatura prawie tydzien, katar, wymioty. byłam u lekarza nic nie pomaga, jutro znowu. Osiwieje tak się martwię.
Igor bardzo ciężko przeszedł trzydniówkę która trwała tydzień, ale zamiast wymiotów była biegunka :/Lilka bardzo chora. Temperatura prawie tydzien, katar, wymioty. byłam u lekarza nic nie pomaga, jutro znowu. Osiwieje tak się martwię.
Dzisiaj zrobiłam jej badania. Crp 60. Temperatura w nocy była 40. Dzisiaj od 9 po nurofenie nie ma. Zobaczymy co będzie.. jutro mamy osłuchanie jeśli będzie nadal gorączka.Igor bardzo ciężko przeszedł trzydniówkę która trwała tydzień, ale zamiast wymiotów była biegunka :/
A kiedy rodziłaś?
Tak to akurat było dobre że odwiedzin nie było chociaż mąż mógłby być, ale cisza spokój z pipą gołą można byli latać wietrzyć po porodzie.
Ja maluchowi nie ale jedziemy 3 marca i Julka będzie miała żeby przygotowac pod aparat bo ma diasteme ktorej sie wstydzi.Dziewczyny, czy któraś podcinała swojemu maluchowi może wędzidełko ?
Jak sytuacjaDzisiaj zrobiłam jej badania. Crp 60. Temperatura w nocy była 40. Dzisiaj od 9 po nurofenie nie ma. Zobaczymy co będzie.. jutro mamy osłuchanie jeśli będzie nadal gorączka.