Ja nie nosze maskiNo ja wiecznie „na Kreta” patrzeale przez te maski nie lubie nosić okularów bo mi parują. Ale niestety powinnam nawet w pracy nosić, bo nie widzę nic na monitorach
i potem źle zamówienia wydaje
@Ann89 Tosia wciaz gada po swojemu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie nosze maskiNo ja wiecznie „na Kreta” patrzeale przez te maski nie lubie nosić okularów bo mi parują. Ale niestety powinnam nawet w pracy nosić, bo nie widzę nic na monitorach
i potem źle zamówienia wydaje
@Ann89 Tosia wciaz gada po swojemu![]()
Sto latek i dużo zdrówka dla Filipka[emoji8]U nas wczoraj było urodzinowo [emoji3059]
Zobacz załącznik 1265997Zobacz załącznik 1265998Zobacz załącznik 1265999
A co u was? U nas od wczoraj znowu katar po pas [emoji2356]Hej dziewczyny, co tam u was? Taka tu cisza nastała.
U nas też wiecznie humorki [emoji85] ostatnio się nasiliło, młoda takie akcje potrafi kręcić ale uspokojenie się już łatwiej jej przychodzi, przybiega się przytulić i wypłakać [emoji854]Podziwiam [emoji1]ja mam plusy, nie jest to jakaś ogromna wada, a bez oksów mam wrażenie, że jestem ślepa [emoji85]
Dziewczyny wasze dzieci też tak teraz pokazują rożki? Zu ma zaraz 20miesięcy i jeszcze moment i na sufit wejdzie. Żadne tłumaczenia do niej nie trafiają. Połowę rzeczy mamy pochowane żeby sobie krzywdy nie zrobiła.
I kiedy u was z mową dużo ruszyło? Zuza od tygodnia dopieo zaczęła mówic kilka słów które można jako tako zrozumieć ( oprócz tych prostych typu rodzina, odgłosy zwierzątek i innych brum, am podobnych słówek).
Ja tylko czekam kiedy nie trzeba będzie wreszcie nosić, bo wiecznie nic nie widzę [emoji23] jak mam maskę to nie widzę bo okulary zaparowane a jak zdejmę okulary to też nic nie widzę [emoji23]No ja wiecznie „na Kreta” patrze [emoji28] ale przez te maski nie lubie nosić okularów bo mi parują. Ale niestety powinnam nawet w pracy nosić, bo nie widzę nic na monitorach [emoji28] i potem źle zamówienia wydaje [emoji1787]
@Ann89 Tosia wciaz gada po swojemu [emoji28]
Cieszę się że z Ada wszystko dobrze i na strachu się skończyło. No i super że dali ci znać [emoji854]Dzwoniła opiekunka że żłobka, że Ada sobie nabiła siniaka na czole [emoji31] biegła i się poślizgnęła, uderzyła w kant kaloryfera. Chwilę popłakała, na razie ładnie się bawi i nic się nie dzieje. Ale chciała poinformować, w razie czego żeby obserwować. Aż się cała telepię teraz [emoji24] nie wiem czy ja odbierać, mówiła, że nie ma potrzeb, że będą cały czas ja obserwować
Stooo lat dla Filipa, wszystkiego najlepszego! [emoji512][emoji320][emoji322][emoji324]U nas wczoraj było urodzinowo [emoji3059]
[emoji7][emoji7][emoji7] Boska jest [emoji1] i już na pamięć wierszyki umie. Wow!Ja też się jaram tym[emoji7] u nas już długo zdaniami leci, ale ja jestem taka gaduła, że nie mogło być inaczej [emoji85]
Teraz uczę ja różnych wierszyków, śpiewa wlazł kotek na płotek i małe pieski dwa [emoji16]
Wszystkiego Najlepszego Filipku [emoji512][emoji3060][emoji8]U nas wczoraj było urodzinowo [emoji3059]
NieeeSto latek i dużo zdrówka dla Filipka[emoji8]
Sama robiłaś ten tort?? Jak tak to szacun[emoji123][emoji7][emoji7][emoji7]
Wszystkiego najlepszego PrzystojniakuU nas wczoraj było urodzinowo
Dziękuję, że pytasz. Przed nami gorący okres. Od grudnia pracuję, więc czasu mam mało. Dni mi się zlewają w jedenA co u was? U nas od wczoraj znowu katar po pas