Hej, dziękuję za pamięć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej, dziękuję za pamięć
Fajnie ze nawija [emoji846] u nas jakieś małe postępy bo coraz częściej jakieś zdania tworzy z tego co już zna ale mało kiedy nowych słówek jej przybywa jeszcze.. A histeria na tym etapie to chyba norma [emoji85]Hej, dziękuję za pamięćmy jesteśmy aktualnie same.. mąż wyjechał na miesiąc. Z psem bywa ciezko, ale Lilianka już mówi jak stary chłop ;D ma swoje humorki, walczymy z histeria, jest coraz lepiej. Tłumaczenie działa cuda. A co u Was ? Zobacz załącznik 1297579Zobacz załącznik 1297581
Ooo jaki kawaler [emoji3590]armagedon zębowy [emoji85]współczuję [emoji55]Cześć kobitki,
dawno nas nie było [emoji14] żyjemy jakby co [emoji38]. Mój mały kawaler skończył wczoraj 8 miesięcy i od 1,5 miesiąca nieźle daje nam popalić bo raczkuje i wstaje wszędzie jak szalony. Do tego turbo ząbkowanie (idzie nam multum zębów jednocześnie także bywa hardcore'owo ... Obecnie na tapecie dwie górne jedynki, dwie górne dwójki i dwie dolne trójki i chyba dolna dwójka ... A mamy już dolne jedynki i jedna dolna dwójke (wyszły w 2 tygodnie [emoji2955]). 1 sierpnia jeszcze szykują nam się chrzciny i zaczyna powoli czuć powiew stresu na karku xD.
A co tam u Was?
pozdrawiamy wraz z Kacperito
Zobacz załącznik 1297643
Pisz mi tu Kochana jak ją odstawiłaś?? [emoji120]My zbieramy siły przed wrześniem [emoji28][emoji1787]Daga to taki mały łobuz, wszędzie jej pełno, uwielbia siedzieć w basenie i ganiac za motylami [emoji28] zakończyłyśmy miesiąc temu kp i chyba dzięki temu zaczęła przesypiać nocki bez pobudek.
Tak, poligon. Na hulajnodze śmiga, muszę.kupic wreszcie kask, bo zaczęła szybko. Nadal nie potrafi skręcaćFajnie ze nawija [emoji846] u nas jakieś małe postępy bo coraz częściej jakieś zdania tworzy z tego co już zna ale mało kiedy nowych słówek jej przybywa jeszcze.. A histeria na tym etapie to chyba norma [emoji85]
A mąż gdzie, poligon?
Idzie jej jazda na tej hulajnodze? [emoji16]Ooo jaki kawaler [emoji3590]armagedon zębowy [emoji85]współczuję [emoji55]
Akurat ja nie miałam wyboru i musiałam odstawić z dnia na dzień ze względu na leki których nie mogłam przy kp.Pisz mi tu Kochana jak ją odstawiłaś?? [emoji120]
Szymek jutro kończy 22 miesiące. Nie przespał ani jednej nocy. W dzień nie karmimy się już 2 miesiące ale na wieczór tłumaczenia nie skutkują.... Płacze i mówi "chce cycy bardzo, proszę" i tak to powtarza szlochając. A ja jestem miękka i mi go szkoda no i w nocy jak mu nie dam to też ryk... A ja nie mam siły.. praca, niewyspanie i nie chce mi się z nim "boksować" wieczorem i w nocy...
Będę go karmić do 18[emoji24][emoji12]
Moja też jeszcze nie umie skręcać, ale radzi sobie po swojemu. Zatrzymuje się, obraca hulajkę w inną stronę i wio dalej [emoji23]Tak, poligon. Na hulajnodze śmiga, muszę.kupic wreszcie kask, bo zaczęła szybko. Nadal nie potrafi skręcać![]()
Pisz mi tu Kochana jak ją odstawiłaś?? [emoji120]
Szymek jutro kończy 22 miesiące. Nie przespał ani jednej nocy. W dzień nie karmimy się już 2 miesiące ale na wieczór tłumaczenia nie skutkują.... Płacze i mówi "chce cycy bardzo, proszę" i tak to powtarza szlochając. A ja jestem miękka i mi go szkoda no i w nocy jak mu nie dam to też ryk... A ja nie mam siły.. praca, niewyspanie i nie chce mi się z nim "boksować" wieczorem i w nocy...
Będę go karmić do 18[emoji24][emoji12]
Ja to was dziewczyny podziwiam że tak długo wytrwałyście z kp. Jak rok temu odstawiłam i młoda przeszła na mm i co, dalej w nocy 1 pobudka ,[emoji23]My zbieramy siły przed wrześniem [emoji28][emoji1787]Daga to taki mały łobuz, wszędzie jej pełno, uwielbia siedzieć w basenie i ganiac za motylami [emoji28] zakończyłyśmy miesiąc temu kp i chyba dzięki temu zaczęła przesypiać nocki bez pobudek.
Hej Kacperku [emoji8] jaki przystojniak i jaki szybki [emoji7] zębów współczuję. Ciesze się że to w większości już za mną. Jeszcze nauka nocnika i będę się czuła spełniona [emoji23]Cześć kobitki,
dawno nas nie było [emoji14] żyjemy jakby co [emoji38]. Mój mały kawaler skończył wczoraj 8 miesięcy i od 1,5 miesiąca nieźle daje nam popalić bo raczkuje i wstaje wszędzie jak szalony. Do tego turbo ząbkowanie (idzie nam multum zębów jednocześnie także bywa hardcore'owo ... Obecnie na tapecie dwie górne jedynki, dwie górne dwójki i dwie dolne trójki i chyba dolna dwójka ... A mamy już dolne jedynki i jedna dolna dwójke (wyszły w 2 tygodnie [emoji2955]). 1 sierpnia jeszcze szykują nam się chrzciny i zaczyna powoli czuć powiew stresu na karku xD.
A co tam u Was?
pozdrawiamy wraz z Kacperito
Zobacz załącznik 1297643