Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My mamy jack russell terriera, zakochana w corce jest, miała pół roku jak urodzilam i super zareagowala na córkę ;-)Ze zwierzat mamy pieska malutkiego shih tzu. Taka mala wredotka dla obcych nie da sie dotknąć i ugryzie. Ale corki nigdy nawet w zabawie nie spróbowała dziabnac. Jestem ciekawa jak zareaguje na niemowle. Ogolnie jest strachliwa i boi sie innych zwierząt.
u mnie mąż się śmiał że jak bedzie kolejna dziewczynka to sie wyprowadza bo za duzo bab w jednym miejscu wiec tez szcześliwy ze synek ;-) juz szukal piłek, bramek i korkowCo do płci fajnie jakby byla druga corkaale M chce syna wiadomo
![]()
piekny bobas i cyc tez ;DTeraz akurat śpi na cycu [emoji23]Zobacz załącznik 900838
Hehe [emoji23] ale wiesz żeby przeczucie na opak rozumieć [emoji23]Kati prorocze sny [emoji173]️
A Malutka jaka cudna [emoji7][emoji7][emoji7] jak ma na imie?
Moja intuicja chyba do konca sie nie rozwinela bo zawsze jak mi sie cos wydaje to jest na odwrot [emoji23] jak wydawalo mi sie na studiach ze na luzie zdam egzamin to go oblewalam, jak wydawalo mi sie ze obleje prawo jazdy to zdalam, jak wydawalo mi sie ze bedzie corka jest syn, cos naturze poszlo nie tak z ta moja intuicja [emoji23][emoji23]
Jejku jak ja się doczekać nie mogę maja. [emoji7] Masz prześliczną córeczkę! [emoji813] Nam się marzy córka, ale najważniejsze aby było dzieciątko zdrowe.Teraz akurat śpi na cycu [emoji23]Zobacz załącznik 900838
Łapki jak patyczki [emoji173]️My narazie mamy tylko tego malucha Klare haha