<3U mnie tak samo, od zawsze chcialam Lilke <3
Ja mam juz Julkę i do kompletu chcę Lilkę...
jejku dla chlopca na nic nie umiem sie zdecydowac... myslalam o Filipie ale do kazdej propozycji jestem nie pewna.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
<3U mnie tak samo, od zawsze chcialam Lilke <3
Na marcowkach 2019 bedzie wlasnie wysyp Lilek ;-)
a u Ciebie Lilia ;-) zazwyczaj Lilianna słyszałamA ja nie znam ani jednejpewnie dlatego mi sie podoba Lilia
No ja w Marcelinie zakochana jestem.. na moją córkę wołam Marcyśka chociaz ma na imię Amelia@aga6 wlasnie jedynie teraz imię które mnie przekonuje to właśnie Marcelina ale caly czas myślędla synka miałam juz dawno wybrane Miłosz no ale jest pitynka wiec teraz mam zagwozdke
mojej kumpeli mała ma na imie Liliana, ostatnio spory wysyp tego imienia
![]()
No wlasnie moja Jula chciała brata Nikodema tylko mamy maltanczyk nazywa sie Niko i lekko przypal hehe@Maliina syna chcialam Czarka. Chcialam miec w domu Arusia i Czarusia hah ale szybko moj zapal zostal zgaszony, ze jego pies sie tak nazywalhaha
Ja mam tylko 1 kolezanke Lilianne i nie znam zadnego dziecka z tym imieniem.. Nie to co z JulkaA ja nie znam ani jednejpewnie dlatego mi sie podoba Lilia
Moja przyjaciółka ma Nastusie [emoji173]️U nas bedzie Mikołaj albo Julka, choc wolalabym Anastazje [emoji4]