Anolik
Fanka BB :)
Hehehe [emoji3] chciałabym być taka opanowana. Mam nadzieję, że nie dostanę "sraczki" jak tylko coś się zacznie dziaćJestem mega spokojna siedze i walkiem sciane maluję![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehehe [emoji3] chciałabym być taka opanowana. Mam nadzieję, że nie dostanę "sraczki" jak tylko coś się zacznie dziaćJestem mega spokojna siedze i walkiem sciane maluję![]()
Hehehe [emoji3] chciałabym być taka opanowana. Mam nadzieję, że nie dostanę "sraczki" jak tylko coś się zacznie dziać
Hahaha racja, też wolę wracał a w domu niż na porodowce [emoji12] a na mnie mało co działa chyba, że 8cm rozwarcie i parcie hahahaMódl siebie to. Ominie cie ta przyjemność na porodówce [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Hehehe [emoji3] chciałabym być taka opanowana. Mam nadzieję, że nie dostanę "sraczki" jak tylko coś się zacznie dziać
Trzymam kciuki żeby Fifi wytrzymał jeszcze z tydzień !Jestem mega spokojna siedze i walkiem sciane maluję![]()
Chcialabym i ja miec w sobie tyle spokoju gdy przyjdzie czas [emoji3][emoji106]Jestem mega spokojna siedze i walkiem sciane maluję![]()
Liczba na porodowce i tak chca robic lewatywe.
A jak z twoim mezem ? Kiedy mial pojechać ?