moj prosil bym brala bo mam naprawde straszne dretwienia i przykurcze ale tez nie biore odstawilam bo sie balam ze przenosze ciaze jak corcie..Mallina mi lekarz mowil żeby odstawić magnez pod koniec ciazy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moj prosil bym brala bo mam naprawde straszne dretwienia i przykurcze ale tez nie biore odstawilam bo sie balam ze przenosze ciaze jak corcie..Mallina mi lekarz mowil żeby odstawić magnez pod koniec ciazy
U mnie problem, że albo będę musiała mieć stelaż albo wanienka w dużej wannieMy mieliśmy zwykła wanienkę dla dziecka - nie wymyślaliśmy za wiele ze stelażami czy czymś. Stawialiśmy na dwóch krzesłach i tyle. I tak jak młodzi polubili kąpiele i zaś zaczynali chlapać to przenosiliśmy sie do dużej wanny. Taka wkładkę te mieliśmy ale u nas sie nie sprawdziła za bardzo. Młodszy szybko nauczył sie siadać wiec potem juz szło łatwiej z myciem go.
Fajna, ale cena kosmosU nas ta wkladka też sie nie sprawdzila. Ja też nie wymyślalam. Teraz dostalismy wanienke ze skip hop mała taka bardzo bardzo bardzo fajna.
U mnie problem, że albo będę musiała mieć stelaż albo wanienka w dużej wanniekrzesła mamy na dole, łazienka do góry więc nie ma szans codziennie ich tam nosić prędzej bym oszalała szczególnie, że krzesła mam ciężkie
a trochę boje się tego schylania aż do wanny chwilę po porodzie sama nie wiem