Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny a po ilu miesiącach można się przenieść z dzieckiem do normalnej wanny? Bo ja mam wanienkę ale nie za dużą 80cm i się zastanawiam na ile wystarczy [emoji4]
Paulina powiem ci że my pierwsze kąpiele kąpaliśmy młodego w pokoju ale latanie z tą wanienką, miskami z ciepłą wodą to była masakra więc też później wkładaliśmy małą wanienkę do wanny, nalewalismy bez problemu wody i myju myju od razu [emoji6] i nawet lepiej było bo łazience tak cieplutko było [emoji16] a wtedy mój Hubert straszny zmarzluch był, a teraz w samych majtkach by najlepiej po mieszkaniu latał [emoji23]U mnie problem, że albo będę musiała mieć stelaż albo wanienka w dużej wanniekrzesła mamy na dole, łazienka do góry więc nie ma szans codziennie ich tam nosić prędzej bym oszalała szczególnie, że krzesła mam ciężkie
a trochę boje się tego schylania aż do wanny chwilę po porodzie sama nie wiem
Na górze niestety nieNie masz jakiegoś stołu na którym byś mogła postawić na te chwile wanienkę?
Na górze niestety niepo drugie nie chciałabym powiem szczerze nosić tej wanny z wodą bo mój kręgosłup by dostał bardziej w tyłek niż przy tym schylaniu...
No właśnie o to mi chodzi, wszędzie woda, noszenie tej wanny, nie zawsze mam męża w domu więc albo muszę kupić stojak albo właśnie wanienka do dużej wannyPaulina powiem ci że my pierwsze kąpiele kąpaliśmy młodego w pokoju ale latanie z tą wanienką, miskami z ciepłą wodą to była masakra więc też później wkładaliśmy małą wanienkę do wanny, nalewalismy bez problemu wody i myju myju od razu [emoji6] i nawet lepiej było bo łazience tak cieplutko było [emoji16] a wtedy mój Hubert straszny zmarzluch był, a teraz w samych majtkach by najlepiej po mieszkaniu latał [emoji23]
Na górzeŁazienkę masz na dole czy u góry?
U mnie w kuchni nie było by gdzie, nie mam stołu żeby położyć wanienkę, a do zlewu się nie zmieściJa w kuchni nalewam wode. Mam wysoki kran. A do lazienki sie przenioslam jak mloda zaczela stabilnie siedziec