1
174974
Gość
A ja mam po praniu... Idzie deszcz...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szczerze ja tak nienawidzę Pomorza... Jak mieszkałam w łódzkim tak między Pajęcznem a Wieluniem to tam było idealnie. Jakos tak tam czułam, że to jest moje miejsce na ziemi nawet z pogodą. Cóż, teraz musimy powoli dążyć do tego by udało się tam jakoś przeprowadzić kiedys, może nawet dom wybudować.u nas odczoraj deszczowo a dzis tak zimno ze cora rano idac do szkoly powiedziala ze bez czapki nie wyjdzie. ale bardzo silne porywy wiatru sa. ostrzegali ze moze byc dzis niebezpiecznie w calej PL.
Wiesz co jeśli masz takie rozbieżności to moim zdaniem lepiej przełożyć wizytę na później. Bo i tak najlepszym momentem jest między 12 a 13tc tak jak napisane w segregatorze. Czyli jeśli dziecko będzie troszkę starsze niż 11+1 wg OM to będzie idealnie, bynajmniej mi się tak wydaje.ale w sumie dzis jestem 10+1 a za tydzien bede 11+1.. juz nie wiem czym sie sugerowac OM czy ostatnim USG... bo 11+1 to juz to badanie miec moge...
To co ja napisałam i wysłałam to też dane od mamy ginekolog.Malina na blogu mamygin jest napisane ze najlepszy czas to miedzy 11 a 13 tc czyli wedlug mnie ok.
oj na pewno choc moj wpisuje mi co miesiac w karte ciazy. z jednej str fajnie z drugiej boje sie patrzec na age jak staje@Maliina jednego mi w segregatorze brakuje!Karta dedykowana wadze w ciąży, wydaje mi się, że to dla lekarza też ważna informacja. No fakt, można to zapisać sobie w notatkach ale taka dedykowana karta do tego to byłaby super sprawa.
Jak myślisz?
![]()