Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
[emoji3531]Zobacz załącznik 970562
Dziękuję kochana [emoji8] Ja nie pójdę bo jakoś nabijanie im reputacji mnie mało interesuje. Tłumaczył tamtego lekarza bo mój prowadzący jest szefem kliniki ale zmieniam lekarza 22 maja idę do innego co mnie mam nadzieję będzie prowadził do końca ciąży, bo ten obecny do którego chodzę nie ma nawet położnej... Szkoda mi kasy i nerwów oraz przejechanych km...Śliczny malutki ludzik![]()
Na pewno jest wszystko ok. Z Pappa masz na serio mała możliwość zachorowania malucha. Nie szłabym na to badanie.
Jedziemy na wycieczkę do miasta [emoji23] boże jak to brzmi [emoji23][emoji58]Zobacz załącznik 970583
Jestem po wizycie zalecił mi jeśli chce mieć 99%, że nie ma ryzyka zespołu Downa, ale ja jakoś nie jestem przekonana do tej aminopunkcji. Cieszę się ciąża, dzidziusiem że rośnie i się modlę o to by było dobrze![]()
Serce mi dyktuje, że będzie wszystko dobrze i mam się nie przejmować. Rośnie jak na drożdżach, pytałam lekarza też o to czy takie ciągnięcie to rozciąganie się macicy. Tylko utwierdził mnie w tym, że tak jest hehe [emoji3] Już coraz bardziej czuje tą ciążę i się z niej cieszę. Dziecko to największy cud i dar. Wszystkie troski odpłynęły jak zobaczyłam swoje małe cudo i usłyszałam kolejny raz bijące serduszko [emoji3531]Też tak zawsze mówię że jadę na miasto [emoji23]
Znam kochanie te rozterki i strach mimo wszystko. Też się bałam tej amino chociaż na wrześniowkach i moja znajoma robiły i wszystko jest ok po niej i z malenstwa zdrowe. Zrób to co dyktuje ci serce [emoji8]
A maluszek cudny [emoji7]
Dokaldnie, pozytywne myśli przyciągają pozytywne chwilę, dziękuję za wsparcie :*I tego się trzymaj. Na pewno wszystko będzie ok i nie ma się czym przejmować :*
I Pepti chyba nie ma laktozy. A przynajmniej jest dla alergikow bo Tobiasz miał przepisane na poczatku jak podejrzewali alergie u niego.
Ja nie mam zamiaru nikogo słuchać jeśli idzie o karmienie. Ufam swoim cyckom. Dadzą radę.
Dziewczyny - jakie macie laktatory? Ma któraś Medela Swing? Bo powiem szczerze ze tylko ten mnie najbardziej interesuje.
Jedziemy na wycieczkę do miasta [emoji23] boże jak to brzmi [emoji23][emoji58]Zobacz załącznik 970583
I Pepti chyba nie ma laktozy. A przynajmniej jest dla alergikow bo Tobiasz miał przepisane na poczatku jak podejrzewali alergie u niego.
Ja nie mam zamiaru nikogo słuchać jeśli idzie o karmienie. Ufam swoim cyckom. Dadzą radę.
Dziewczyny - jakie macie laktatory? Ma któraś Medela Swing? Bo powiem szczerze ze tylko ten mnie najbardziej interesuje.