Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
@Kaamilaaa widzisz u nas inna sytuacja bo Jula juz starsza.. O ile nie chciala mnie puscic jak w domu bylam to bedac juz w szpitalu mocno sie nie interesowala.. Myslalam ze ciagle będzie na tel wisiec i mi pisac i dzwonic a ona miala tyle zajęć na dworze z koleżankami ze czasu dla mnie nie miala. Jak sie Filip urodzil byla podekscytowana.. Bardzo chciala przyjsc i polozna sie zgodzila na chwile doslownie bo ona juz duza i na widok mamy nie urzadzi histerii jak te mlodsze dzieci.
Dziecko dziecku nierowne.. Jedne silnie związane i nie umie sobie poradzic a drugiemu wszystko jedno.. U nas pomógł juz wiek bardzo duzo.
Myślę ze musicie zapewnic mlodemu sporo zajęć w tym czasie zeby go cos pochlonelo i nie mial czasu myslec i tesknic za mama.
Jejku jaki on jest cudowny [emoji7] napatrzeć się nie mogę [emoji7]i mamy jeszcze 3reszta bedzie pozniej
Zobacz załącznik 973390Zobacz załącznik 973391Zobacz załącznik 973392
Ja u siebie pytałam to 400 zł ale chyba zdecydujemy się żeby mieć pamiątkęMalina te zdjęcia są przepiekne! Łaaaa też chcę taką sesję [emoji173]
Ja dzieci nie mam, ale z otoczenia widzę, że dziewczyny nie tłumaczą dzieciom tylko jadą rodzić jak dziecko pyta to po prostu tata czy opiekun mówi, że mama pojechała urodzić dzidziusia i niedługo wróciDziewczyny które mają więcej niż jedno dziecko... Jak to u was było jak mialyscie rodzic... Mowilyscie starszakom że przez kilka dni nie będziecie się widzieć, że nie będzie was w domu itd..?
Mój dzisiaj wypytywal o siostrzyczke itp i zapytał czy jak już się urodzi to od razu wrócę z nią do domu.... Jak mu powiedziałam że tak się nie da bo muszę kilka dni zostać z maluszkiem w szpitalu to wpadł w histerie, nie umiał się biedny uspokoić bo on chce żebym była z nim w domu [emoji21][emoji22]
W sumie to będzie pierwszy raz kiedy nie będziemy się widzieć dłużej niż kilka godzin... [emoji21]
Jaka cudna [emoji7]No widzisz więc to pewnie też zależy od dzieckano ja mam przykład bardzo blisko, a jednak wolałabym jasno postawić granicę bo koło roku chcielibyśmy żeby poszło do swojego pokoju obok za ścianę
tam też będzie miał pokój od początku tylko u nas łóżeczko (głównie wygoda nie chce mi się biegać do pokoju obok przy noworodku, a też będę czuła się spokojniej jak będę miała go na oku)
Nie nasłuchałas się teściowej/mamy, że jak może spać bez kołderki i poduszki [emoji14] ja czuję się przynajmniej jak UFO, które chce skrzywdzić swoje dziecko i najgorsze jest to, że u mnie każdy uważa, że zwariowałam nawet kuzynka, która jest tylko 2 lata starsza ode mnie mi powiedziała żebym sama sobie spała bez kołderki [emoji14]
@Maliina jejku jaki on jest słodki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] ja już chce tego mojego stworka małego mieć przy sobie)
Powiedz mi proszę bo ty masz fotelik Maxi Cosi Citi jak wrażenie używałas już ?
Zastanawiam się pomiędzy Cybexem Atom 5 a właśnie Citi wiem, że ten Cybex jest cięższy, ale ma chyba fajniejsza tą budkę niż MC (bo właśnie ta budka mi się w nich nie za bardzo widzi)