Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymajcie kciuki. Zaraz jade na tą nieszczęsna gastroskopie.
Mam nadzieje że ja to przeżyję.
Rilla jak pierwsza nocka razem?Trzymajcie kciuki. Zaraz jade na tą nieszczęsna gastroskopie.
Mam nadzieje że ja to przeżyję.
Fajnie, że przetrwalasDziewczyny nie bylo źlenajgorszy to ten pierwszy moment jak wkłada ten gastroskop a potem bez tragedii.
Wynik jest prawidłowy. Lekarz powiedzial od razu ze opisywany bol to moze byc jedynie trzustka lub woreczek ze na pewno nie zoladek i dwunastnica.. W wyniku mam wszystko prawidlowe tylko nie wiem co znaczy opuszka dwunstanicy wybroczyny krwotoczne. Czy to od wymiotow czy cos innego ale lekarz sie tym nie przejmował więc to chyba nic powaznego.
Kamila się jeszcze trzyma, ale na wątku czerwcówek zaczął się wysyp [emoji3] jednej właśnie wody odeszły, a dwie mają za moment cc [emoji33]@Maliina dzielna kobieto! Dobrze, że przetrwałaś. Co teraz? Kolejne jakieś badania?
@Kaamilaaa jak tam sytuacja? [emoji178]
I co teraz jak wynik ok?Dziewczyny nie bylo źlenajgorszy to ten pierwszy moment jak wkłada ten gastroskop a potem bez tragedii.
Wynik jest prawidłowy. Lekarz powiedzial od razu ze opisywany bol to moze byc jedynie trzustka lub woreczek ze na pewno nie zoladek i dwunastnica.. W wyniku mam wszystko prawidlowe tylko nie wiem co znaczy opuszka dwunstanicy wybroczyny krwotoczne. Czy to od wymiotow czy cos innego ale lekarz sie tym nie przejmował więc to chyba nic powaznego.
Bez zmian na szczęście [emoji12] młoda grzecznie w brzuchu czeka na powrót tatusia [emoji14]@Maliina dzielna kobieto! Dobrze, że przetrwałaś. Co teraz? Kolejne jakieś badania?
@Kaamilaaa jak tam sytuacja? [emoji178]
Córeczka grzeczna, za tatusiem czeka [emoji178] super!młoda grzecznie w brzuchu czeka na powrót tatusia [emoji14]