Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Daj to mleko Kochana. Mój bobas nie ma siły na ssanie piersi. Pociągnie trochę i zasypia.Maliina bardzo fajny przyrost wagi. Kilogram to norma w pierwszym miesiącu. Niech Filip zdrowo rośnie [emoji4]
Mojemu Wiktorowi w zeszłym roku w przedszkolu zginęła koszula. Zdjął i po południu nie było. Pytałam wtedy Pań ale nikt nic nie wiedział. Po kulki dniach wróciła w worku na ubranka które ma każde dziecko. Ktoś musiał zabrać omyłkowo cały worek z ubraniami mojego syna. Ale oddał [emoji6]
rilla super! To juz w domu jesteście razem? Jak tam na swoim z synkiem?
Kamila ja też liczyłam na wcześniejszy poród haha w każdej ciąży, a tu każdy dzidziuś mój z terminu lub po. Ale warto czekać. Już lada moment chociaż wiem że te dni są trudne.
Fajny macie kącik dla malutkiej.
Martoosia ja też miałam nisko brzuch przez jakiś czas. To chyba nie zbyt dobry wyznacznik.[emoji6]
Moja mała już nie zasypia sama tak pięknie ale nadal jest aniolkiem moim [emoji7]
Ja mam za to dużo mleka, chętnie oddam którejś z was [emoji11]
Nie zazdroszczę tej krzywej.3mam kciuki [emoji8]Rilla jak pierwsza nocka razem?
Lecę do labo na morfo i krzywą [emoji50]. MaM nadzieję że tym razem nie zaliczę zgona jak 6lat temu [emoji23]
No i dobrze że wszystko sprawdzili [emoji6]Nie zazdroszczę tej krzywej.
My wyszliśmy dopiero dzisiaj bo zarządzili jeszcze konsultację okulistyczną. Opukany syn ze wszystkich stron. Wypis 9 stron, plik skierowań ale na razie wszystko ok.
No i dobrze że wszystko sprawdzili [emoji6]
To teraz spokojnej nocy dla was. Cieszcie się sobą. Córcia też pewnie zadowolona ze ma brata w końcu w domu [emoji6]
Malina współczesne tego wszystkiego [emoji20]
Mam wyniki krzywej, nie jest źle. I o dziwo dobrze się po niej czułam. Aż dziwne.
Zobacz załącznik 978996
Za tydzień w piątek mam wizytę, a chcę do mamy teraz na kilka dni pojechać. U mnie 25i5tcTy już robiłaś glukozę? Ja dopiero idę robic w pt a jestem chwilę dalej w tych tygodniach [emoji33]
Za tydzień w piątek mam wizytę, a chcę do mamy teraz na kilka dni pojechać. U mnie 25i5tc