reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Kamila do kąpania małą i często do cyca żeby piła, nic więcej nie zrobisz :/

Malinka super że dobrze zniosłaś, jednak jest to operacja jakby nie było więc dobrze jak się unika jakichkolwiek powikłań :))

Moje dziecko ma potówki na całej górnej połowie ciała :/ siedzi w samym pampersie, kąpany rano i wieczór... Ale co się dziwić jak 30 stopni w domu...

reklama

Malinka super że dobrze zniosłaś, jednak jest to operacja jakby nie było więc dobrze jak się unika jakichkolwiek powikłań :))

Moje dziecko ma potówki na całej górnej połowie ciała :/ siedzi w samym pampersie, kąpany rano i wieczór... Ale co się dziwić jak 30 stopni w domu...

No to robimy, kąpiel rano i wieczorem a w dzień leży w wózku pod zwilzona pieluszka to widać że trochę jej lepiej ale i tak biedna taka w tym upale...
No i też ma potowki na szyi [emoji58]

To moja mala bardzo dobrze znosi gorac. Ubrana w body, albo koszulke i pampers. W nocy spi w cienkim spiworku. Ona chyba jest cieplolubna.

Kupilam dzisiaj pieluchy dada 3 sensitive biale. Sa calkiem inne niz pampersy, narazie wydaje mi sie, ze fajne i dyche tansze

Dziewczyny jak wasze maluchy znoszą te upały?? Moja wczoraj większość dnia przespala a dziś od rana pospala może z 15minut... Biedna tak się męczy w taką pogodę a ja nie mam pomysłu jak jej ulżyć [emoji3525]
U nas calkiem niezle. Widze zr Filip sie nie poci a sen za dnia raz lepszy raz słabszy. Sa dni ze wstaje je i spi a sa dni że jest bardziej aktywny ale nie marudzi jakos szczególnie.

Pewnie to powazna ingerencja w cialo. Uwazac trzeba przez pol roku. Zobacze co w srode mi gin powie.

Co do potowek próbowałaś skrobie ziemniaczana?

Pewnie to powazna ingerencja w cialo. Uwazac trzeba przez pol roku. Zobacze co w srode mi gin powie.

Co do potowek próbowałaś skrobie ziemniaczana?
Tak, co dwa dni krochmalimy [emoji14] po nocy jest lepiej jak jest chłodniej, w dzień znowu się nasila. Mi się wydaje że ja mu trochę szkodzę bo jednak jest kontakt ciało do ciała jak go karmię a ze mnie się leje. No ale nic nie zrobię

Tak, co dwa dni krochmalimy [emoji14] po nocy jest lepiej jak jest chłodniej, w dzień znowu się nasila. Mi się wydaje że ja mu trochę szkodzę bo jednak jest kontakt ciało do ciała jak go karmię a ze mnie się leje. No ale nic nie zrobię
Znam to. My sie karmimy cycem w nocy a w dzien sciagam i podaje z butli.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry