Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Ilonka moj ma 4 miesiace i też ulewa. Spokojne. Kiedys im przejdzie. Może sie przejada
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Możliwie, bo mi leci ciurkiem z piersi, a ona tak łapczywie je. Czasami aż kaszle przy karmieniuIlonka moj ma 4 miesiace i też ulewa. Spokojne. Kiedys im przejdzie. Może sie przejada
My juz przechodzimy na niekapek i biboxa mlody 4 moesiace i powiem Wam że ogarnia. Ja chodze do pracywiec sciagam mleko i zostawiam
Ja to zauwazylam ostatnio jak wypadł cyc z buzi że zaczeło normalnie pryskać na nią. Jak się nie wścieka to czasami zdążę upuscic trochę albo nawet laktatorem odciągnąć te 10ml. Wtedy nawet jej lepiej łapać nmbo pierś nie taka twarda.Ja też mam ten problem z jedna z piersi, że leci jak z kranu i sie krztusi. Od tego tez czesto są problemy z brzuszkiem. Możesz najpierw pieresza ture leciutko sciagnac i pozniej podawac ale z tym dużo zachodu
O matko... pół roku [emoji33] uciążliwe to bardzo.Mój starszy ulewa do 6 miesiąca [emoji33] matko co to była za męka. A moze nawet dłużej... ale przejdzie samo.