reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
@Kaamilaaa jakie wy piękne jestescie[emoji173]️[emoji254]

@Ann89 sama bym już poprali te ubranka piękne, ale moja mama dała mi zakaz [emoji23] powiedziała, że lekarz kazał mi się oszczędzać, więc jak ona zacznie urlop (od 01-14.07) to w tym czasie popierzemy. A my 04.07 nad morze jedziemy [emoji23] chociaz pieluchy wszystkie poprałam - zostalo mi prasowanie tylko. Ale za to jakoś już się nie chce mi wziąć ;)

Wpisz na Allegro „BERTICA NOVA”
Hahaha nienawidzę prasować, to fakt [emoji23] ale z drugiej strony takie małe ubranka to sama przyjemność heh. Ale w szafie mam całą michę jeszcze innych ubrań do prasowania ale nie mam czasu na to [emoji23]

Jeszcze troszkę i będziesz w domu. Mam nadzieję że po tej bronchoskopii coś wyjdzie. Lepiej znać diagnozę i zacząć walczyć niż takie szukanie i szukanie.
.
Piękne te wasze dzieciątka [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] ja też już chcę.
Ilonka pokaż swoją księżniczkę
A prosze to moja słodzinka. Na pierwszym zdjęciu tworzyła kupę [emoji3]
20190623_150211.jpeg
20190622_175400.jpeg
20190620_202145.jpeg

Tak was czytam o tym cycowaniu i aż się boję [emoji853] czy znów się nie poddam przy pierwszych problemach.

@wiktorka polecalas kiedyś fajne wkładki laktacyjne żelowe? Mogłabyś napisać z jakiej firmy bo nie zapisałam sobie a bym już zamówiła [emoji6]

Dzisiaj pierwszy raz dostałam mocnego kopniaka z pięty w zebra od małej.
Ja polecalam te kompresy z Multi-Mum które pokazała kilka postów wcześniej Marta. Mi się super sprawdziły. Nie wysychaly szybko. A jak podczas kp wyjelam na te 10-20 minut to po włożeniu spowrotem były ponownie chłodne i działały. Juz po dwóch dniach miałam mniej mleczka. A sutki przestały boleć.

Kochana moje gratulacje! Przeslodka dziewczynka. Jak ma na imię?

Przepraszam was ale totalnie nie mam tetaz czasu na forum [emoji33] ten czas z noworodkiem jest ciężki, a jak dodam 3 i 5 latka to już hardcore [emoji23][emoji23]
Dziękuję bardzo [emoji8] A na imię jej Adriana [emoji4]

reklama
Do góry