Lekarz nie zaproponował leków przeciwwymiotych?
Ja w obu ciążach miałam.
One sa na bazie imbiru. Troche pomagaja.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lekarz nie zaproponował leków przeciwwymiotych?
Ja w obu ciążach miałam.
Ja dostałam leki na receptę.One sa na bazie imbiru. Troche pomagaja.
Równo 4tc był skończony, ale to tak około bo ja miałam późno owu, a z tego co pamiętam u Ciebie są one wczesne, dlatego jestem pewna ze u Ciebie będzie juz więcej widaćAle w 4tc czyli 3+coś czy w piątym i 4+coś bo ja w sumie jestem po skończonym czwartym i leci piąty tydzień.Tak będę majówką, bo wychodzi na 30 maja no chyba, że się coś zmieni.
![]()
Wiecie jak ja się boję wymiotów... Ogólnie miałam duzo problemów żołądkowych i swego czasu dzień bez wymiotów nie istniał i stąd właśnie taki strach przed tym.
Ja dostałam leki na receptę.
No ja akurat miałam czopkiJuz powoli przechodzi. Tylko mdli. Lezalam w szpitalu tez sie nikt tym nie przejmowal. I tak biore antybioryk itp, zaraz zoladek wysiadzie od tych piksow. Trzeba wszystko wytrzymac.
Byłabym z tego powodu bardzo szczęśliwa.U mnie zaczęło sie w 6 tyg. Moze Ciebie ominie
Może tak, mam nadzieję.Równo 4tc był skończony, ale to tak około bo ja miałam późno owu, a z tego co pamiętam u Ciebie są one wczesne, dlatego jestem pewna ze u Ciebie będzie juz więcej widać![]()