reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Hej kochane [emoji3526] ja już po prenatalnych zdrowa dzidzia jak rydz! Ciągle myślę, nad imieniem do mojej córeczki [emoji7] Prenatalne tylko potwierdziły, że będzie dziewczynka. Waży już 418 g [emoji7] Nigdy nie byłam tak szczęśliwa jak dzisiaj [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Gratulacje kochana [emoji7], maleńka już pięknie waży. Widzisz z tą pappą to więcej stresu niż to warte.

@Karpat cieszę się że te.ogniska się wchłonęły i dużo zdrówka życzę [emoji8] dasz radę słońce. A oni z trzy dni muszą potrzymać bo inaczej nie dostaną kasy. Nasz cudny NFZ.

@Martoosia piękna Tosia. I już jaka pyzata. Ciekawe do kogo będzie podobna. Na moje oko z tego zdjęcia do młodszego brata [emoji6]

@Malina wow ale Filip już duży chłopczyk [emoji7]

reklama
Gratulacje kochana [emoji7], maleńka już pięknie waży. Widzisz z tą pappą to więcej stresu niż to warte.

@Karpat cieszę się że te.ogniska się wchłonęły i dużo zdrówka życzę [emoji8] dasz radę słońce. A oni z trzy dni muszą potrzymać bo inaczej nie dostaną kasy. Nasz cudny NFZ.

@Martoosia piękna Tosia. I już jaka pyzata. Ciekawe do kogo będzie podobna. Na moje oko z tego zdjęcia do młodszego brata [emoji6]

@Malina wow ale Filip już duży chłopczyk [emoji7]
Dokładnie, dość stresów miałam przez to, że w ogóle ta Pappe robiłam [emoji7] Teraz się już będę cieszyć[emoji3590][emoji3590]

Ja Filipkowi robie milion zdjec dziennie.. Ciagle gapie sie w tel w galerie i na niego! Nie umiem sie nim nacieszyć a on tak błyskawicznie rosnie.
Usmiechy od ucha do ucha.
Cudne chwile.
Zobacz załącznik 990078
Dumna siostra
Zobacz załącznik 990084
Byla dzis przeszczesliwa bo poraz pierwszy przebierala pampersa oczywiście z samym siusiu :)

Wczoraj byla kupa petarda akurat cycowalismy sie i chciałam malego odlozyc na nasza koldre na lozku ale pomyslalam ze najpierw przebiore i dzięki Bogu bo mu wszystko plecami wylecialo i cala reke mialam w sosie musztardowym
Też bym robiła tyle zdjęć, jakbym miała takie dwa skarby. Zresztą, ja już teraz muszę zrzucać z tel na komputer, bo pamięci brakuje [emoji3] A Filipek tak bardzo się zmienia, widzę przez to że czas za szybko ucieka i trzeba się nacieszyć tymi bobaskami malutkimi

Wiesz co jak na moje, to wlasnie o tym samym myślałam [emoji23] ze to cały Tomek [emoji23] na pewno na te chwile maja te same noski [emoji178] bo Bobi ma po tatusiu - chudy i długi prosty. A my z Tomkiem pyrki [emoji23]

Wiesz co jak na moje, to wlasnie o tym samym myślałam [emoji23] ze to cały Tomek [emoji23] na pewno na te chwile maja te same noski [emoji178] bo Bobi ma po tatusiu - chudy i długi prosty. A my z Tomkiem pyrki [emoji23]
Aż sama jestem ciekawa tej waszej myszki [emoji7][emoji6]

I mnie już wiatrak chodzi ale malo co daje. Trzeba odpalić klimatyzację [emoji853]

Macie też w nocy uczucie gorących stóp? dzisiaj w nocy kładłam sobie na stopy zimny mokry ręcznik bo nie mogłam wytrzymać heh

[emoji33][emoji33][emoji33][emoji85]
1561530152168.jpeg
1561530188048.jpeg

Mamusie a doradzcie mi niedoswiadczonej mamie, czym najlepiej obciąć paznokcie? Mam zestaw z akuku ale to chyba jakiś shit. Mała się mocno drapie, a już paznokcie urosły na tyle że mogę obcinać, ale nie wiem jak i czym się za to zabrać...

reklama
Do góry