Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przerost powoduje rozne choroby i ogolnie jest patologiczny. Juz nie mowiac o grasiczkach.... Do tego to jak sie czuje nie wrozy niczego dobrego. Znowu czeka mnie chodzenie po lekarzach.
A Fema*ltiker ci nie pomaga ? Ja mam ten czekoladowy i z mlekiem smakuje jak kakao, ale wypiłam z dwa razy może bo Igor i tak tego pokarmu nie zjadaNa laktacje i smak jak dla mnie mialo kiepski ale ciul z tym wazne by pomoglo.
Juz jedno opakowanie wypilam karnelowego teraz mam czekoladowe plus gratis 3 Karmelove dala mi babeczka w aptece. Raz mi wezbralo w cyckach az milo bylo to poczuc.A Fema*ltiker ci nie pomaga ? Ja mam ten czekoladowy i z mlekiem smakuje jak kakao, ale wypiłam z dwa razy może bo Igor i tak tego pokarmu nie zjada![]()
Nie wiem na ile ma to wpływ na ilość a ile na jakość pokarmu, ale u nas tą doradca laktacyjna każe wypijać 3 szklanki mleka albo 100 g twarogu, ja nie lubię mleka więc staram się wcisnąć jakąś kanapkę z serkiem białym i jogurt naturalnyJuz jedno opakowanie wypilam karnelowego teraz mam czekoladowe plus gratis 3 Karmelove dala mi babeczka w aptece. Raz mi wezbralo w cyckach az milo bylo to poczuc.
Pilam tez prolaktan i nic..
Teraz dlatego probuje piulatte.
Nie moge mleka.. Moja dwunastnica na to nie pozwala.. Ale nie wiem jak z twarogiem bo to juz produkt przetworzony a uwielbiam twaróg.Nie wiem na ile ma to wpływ na ilość a ile na jakość pokarmu, ale u nas tą doradca laktacyjna każe wypijać 3 szklanki mleka albo 100 g twarogu, ja nie lubię mleka więc staram się wcisnąć jakąś kanapkę z serkiem białym i jogurt naturalny![]()
U mnie bardzo działa każde piwo bezalkoholowe. Nawet Warka radler. Nie mogę w ogóle pić, bo mam cycki kwadratowe i całe łóżko i koszula zalana po takiej nocyNie moge mleka.. Moja dwunastnica na to nie pozwala.. Ale nie wiem jak z twarogiem bo to juz produkt przetworzony a uwielbiam twaróg.
Mowi sie ze trzeba duzo pic ze 2 l wody.. Wypijam tyle dziennie ale nie widzę efektow.
A jak u was Paulinka? Jak sie czujecie??
Ja pije lecha free ale nie dziala. Myślę nad tym karmi..U mnie bardzo działa każde piwo bezalkoholowe. Nawet Warka radler. Nie mogę w ogóle pić, bo mam cycki kwadratowe i całe łóżko i koszula zalana po takiej nocy