MalaMi24
Fanka BB :)
Ja też bym już chciała! A muszę jeszcze trochę poczekać hihi [emoji7]Jak tak patrze na te wasze dzieciaczki, to ja juz chce swoją mychę! [emoji24][emoji24][emoji24]
Sent from my MI 8 Lite using Forum BabyBoom mobile app
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też bym już chciała! A muszę jeszcze trochę poczekać hihi [emoji7]Jak tak patrze na te wasze dzieciaczki, to ja juz chce swoją mychę! [emoji24][emoji24][emoji24]
Slicznotka [emoji3590][emoji3590]Super, gratuluję córeczki [emoji173]Piękna będzie z niej modelka [emoji16] też mam zdjęcie usg Jak mój pierworodny ma stopę przy twarzy [emoji39]Zdrówka Jaki okruszek. A powiedz poza mala waga zdrowy ? Objęcie byli tam jak najkrócej, a mały szybko przybieral.
Słodkie maluszki [emoji7]
Maliina ile waży już Filip? Moja kluska już 5,5kg a ma dopiero 7ntygodni [emoji16] zrobiła się okragla jak bułeczka [emoji173] chyba wam jej nie pokazywała jeszcze.
Zobacz załącznik 991336Zobacz załącznik 991338
Ale duży chłopak z niego [emoji2956][emoji16]Jestesmy po szczepieniu. Zdecydowaliśmy się na 5w1 i wytrwalismy 2 wklucia.. Fifi przy wkluciu plakal ale szybko sie na szczescie uspokajal.
Szczepionka na rota bardzo mu smakowala. Pneumokoki mamy oddzielnie 12 lub 26 lipca mamy zobaczyc jaka pogoda 12.06 zeby nie bylo goraco i jak bedzie goraco to przelozyc na tego 26.06
Filipek obwód glowy ma 41cm, wazy 6550g i mierzy 65cm.
Ojejku jaki chłop [emoji4][emoji4][emoji4]Jestesmy po szczepieniu. Zdecydowaliśmy się na 5w1 i wytrwalismy 2 wklucia.. Fifi przy wkluciu plakal ale szybko sie na szczescie uspokajal.
Szczepionka na rota bardzo mu smakowala. Pneumokoki mamy oddzielnie 12 lub 26 lipca mamy zobaczyc jaka pogoda 12.06 zeby nie bylo goraco i jak bedzie goraco to przelozyc na tego 26.06
Marta lada moment będziesz miała córeczkę przy sobie. Ten czas tak szybko leci. Ciesz się ostatnimi tygodniami bo za niedługo twoje życie ponownie wywroci się do góry nogami [emoji8]
To moj 6600 a ma 4.5 miesiacaJestesmy po szczepieniu. Zdecydowaliśmy się na 5w1 i wytrwalismy 2 wklucia.. Fifi przy wkluciu plakal ale szybko sie na szczescie uspokajal.
Moja szczepiona w poniedziałek a dziś jeszcze marudzi.Dzuewczyny wczoraj szczepilam mlodego dzis marudny i nie swoj. Do kiedy to moze sie utrzymtwac
Moja szczepiona w poniedziałek a dziś jeszcze marudzi.
@Maliina jaka waga! Wow wow i jeszcze raz wow, moja ma 3,5 miesiąca i waży 6800, ale już widzę że stopuje z wagą.
@martoosia04 oby szybko Ci zleciało! Z własnego doświadczenia powiem, że po 30 tc leciało mi szybko, a po 38 tc znów ciągnęło się niemiłosiernie. Ile maleńka waży?
Mój chyba też tak jakoś przybierał. Duży i silny chłopczyk [emoji6] j do tego bardzo dzielny.Ale cudna bambolinka![]()
Jej jaka ślicznotka i jakie włoski też ma [emoji7][emoji7][emoji7] szybko będziesz kiteczki robiła [emoji6] chłopcy też mieli takie czuprynki?Super, gratuluję córeczki [emoji173]Piękna będzie z niej modelka [emoji16] też mam zdjęcie usg Jak mój pierworodny ma stopę przy twarzy [emoji39]Zdrówka Jaki okruszek. A powiedz poza mala waga zdrowy ? Objęcie byli tam jak najkrócej, a mały szybko przybieral.
Słodkie maluszki [emoji7]
Maliina ile waży już Filip? Moja kluska już 5,5kg a ma dopiero 7ntygodni [emoji16] zrobiła się okragla jak bułeczka [emoji173] chyba wam jej nie pokazywała jeszcze.
Zobacz załącznik 991336Zobacz załącznik 991338