Dagaa11
Fanka BB :)
My zaczęliśmy rozszerzać jak miała 5.5 miesiąca baaardzi powoli papkami-2,3 łyżeczki. Ale nie chciałaAkurat mój Antek bardzo grzeczny jest.. starsza córka daje popalić xD
Rozszerzacie już dietę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
My zaczęliśmy rozszerzać jak miała 5.5 miesiąca baaardzi powoli papkami-2,3 łyżeczki. Ale nie chciałaAkurat mój Antek bardzo grzeczny jest.. starsza córka daje popalić xD
Rozszerzacie już dietę?
Ja jakoś nie mogę się przekonać po tym jak córka mi się zadławiła tak że aż fioletowa była...My zaczęliśmy rozszerzać jak miała 5.5 miesiąca baaardzi powoli papkami-2,3 łyżeczki. Ale nie chciaławięc po 6 msc ruszyliśmy z BLW. Polecam na maksa tą.metodę!
Zobacz załącznik 992545

jakie ona fajne ma te wlosy!Cześć ciocie [emoji3526] dziś mam 4 tygodnie [emoji3590][emoji3590]
Zobacz załącznik 992463Zobacz załącznik 992464
Mojej bez blw udało się jeść łyżka jak miała roczek ;-)Dagaa ja też k9cham tą metode. Wszyscy byli w szoku kiedy moja roczna jadla łyżką jak skonczyla roczek.
Mi to akurat nie przeszkadza ale córka się krztusila dosyć długo..A do mnie to blw nie przemawia. Ale tylko dlatego ze przeraża mnie ten bród. [emoji33][emoji33][emoji33] ja za bardzo cenie porządek jednak.