• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

U nas też się super sprawdza, nawet te wibracje malutka polubiła. Szkoda tylko że karuzela się nie kręci, ale dla mnie największy plus taki, że się rozkłada na płasko:) tylko chyba szybko wyrośnie? Jak się sprawdza jako leżaczek i krzesełko?
Jest fajny, karmimy się w pozycji półleżącej, Zosia jeszcze nie siedzi, więc na razie nie korzystamy z funkcji całkiem siedzącej. Chyba @aga6 ma ten leżaczek przy 2 latce i jeszcze korzystają. Zobaczysz, że Twoja malutka też zaraz znudzi się leżeniem i trzeba będzie trochę podnieść oparcie ;)

reklama
Jest fajny, karmimy się w pozycji półleżącej, Zosia jeszcze nie siedzi, więc na razie nie korzystamy z funkcji całkiem siedzącej. Chyba @aga6 ma ten leżaczek przy 2 latce i jeszcze korzystają. Zobaczysz, że Twoja malutka też zaraz znudzi się leżeniem i trzeba będzie trochę podnieść oparcie ;)
O, cześć :d przyznaje że zapomniałam o tym wątku...

Taki mam dla Antka teraz. Dla córki mam z fisher price do 15 kg chyba.
A ten do ilu jest to nie pamiętam :p

Byle w tym miesiącu [emoji23][emoji23]
Dziś byłam na brwiach i miałam takie cholernie nieprzyjemne trzy skurcze że aż się spociłam leżąc [emoji23][emoji23] aż je w czubkach uszu czułam [emoji23][emoji23][emoji23]

No niestety dziewczyny poród daleko daleko! [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] nic nie ruszyła ta moja szyjka. Ani mm nie poszła. Rozwarcie nadal max na 1,5 cm.
Młoda ok 3300-3400g
Kolejna wizyta 03.09 [emoji24][emoji24][emoji24]

Idę ryczeć [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

No niestety dziewczyny poród daleko daleko! [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] nic nie ruszyła ta moja szyjka. Ani mm nie poszła. Rozwarcie nadal max na 1,5 cm.
Młoda ok 3300-3400g
Kolejna wizyta 03.09 [emoji24][emoji24][emoji24]

Idę ryczeć [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Wiesz, że sytuacja z godziny na godzinę może się zmienić? Ja miałam przez tydzień rozwarcie na palec a jak ruszyło to po trzech godzinach skurczy na IP mialam 4cm rozwarcia, a niektóre chodzą z rozwarciem od 30 tyg i rodzą po terminie. Także nie martw się [emoji6]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry