Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje!! Śliczna córeczka [emoji3590]Przedstawiam - Antonina [emoji178]
Ur. 07.09.2019, godz. 1:40 - 3880g 57cm
Akcja od wjazdu na porodówkę zamknęła sie w 2h.
Zobacz załącznik 1019440
A too Filipkowa pierwsza marchewka.. Nic dodać nic ująć
U nas jeszcze nie ten czas jak widacLilka tak chce nastepna lyzke, ze az piszczy haha najbardziej jablko
U nas nie robiła kupy tydzien wiec musialam wprowadzic nowe jedzenie. Teraz raz dziennie wiec pomoglo. Zjadala po pare lyzek, pozniej pol sloika ale caly czas tyle samo mleka, a dzisiaj zjadla caly sloik marchewki i nie wiem co z mlekiem. To bylo jako posilek ?U nas jeszcze nie ten czas jak widac![]()
Hahaha [emoji3] ale ma piękne rzęsy [emoji7]A too Filipkowa pierwsza marchewka.. Nic dodać nic ująć
Niby mleko zastepuje sie pozniej początkowo niewiele powiiny jesc. Ale jak zje caly sloik to ja mysle ze juz bez mleka.U nas nie robiła kupy tydzien wiec musialam wprowadzic nowe jedzenie. Teraz raz dziennie wiec pomoglo. Zjadala po pare lyzek, pozniej pol sloika ale caly czas tyle samo mleka, a dzisiaj zjadla caly sloik marchewki i nie wiem co z mlekiem. To bylo jako posilek ?
Wole jablka niz czopki, te zaparcie to szok...Niby mleko zastepuje sie pozniej początkowo niewiele powiiny jesc. Ale jak zje caly sloik to ja mysle ze juz bez mleka.