• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
U nas nie robiła kupy tydzien wiec musialam wprowadzic nowe jedzenie. Teraz raz dziennie wiec pomoglo. Zjadala po pare lyzek, pozniej pol sloika ale caly czas tyle samo mleka, a dzisiaj zjadla caly sloik marchewki i nie wiem co z mlekiem. To bylo jako posilek ?
Niby mleko zastepuje sie pozniej początkowo niewiele powiiny jesc. Ale jak zje caly sloik to ja mysle ze juz bez mleka.

reklama
Niby mleko zastepuje sie pozniej początkowo niewiele powiiny jesc. Ale jak zje caly sloik to ja mysle ze juz bez mleka.
Wole jablka niz czopki, te zaparcie to szok...
No wlasnie jak obiad to bez mleka, a jak sloik jablka to z mlekiem chyba. No zacznie sie kombinowanie, bo ona lyka jak pelikan. Ale jak skonczyla 4 miesiace dalam 2 lyzki to nie chciala jesc, nie byla na to gotowa, wiec poczekalam jeszcze tydzien i juz az kwiczala.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry