Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NieA to moja z 8 czerwcawiadomo czemu się tak pośpieszył?
W moze testowo poprzelataj ochraniacz co drugi szczebelek?? I obserwuj drzemke za dnia jak sie zachowuje itp? Mysle ze jak tak wedruje to poradzi sobie ale ja dlatego dla swietego spokoju wolalam turystyczne. Pamietam te nogi julki wiecznie utkniete w szczebelkach.. Zmieniliśmy jej na turystyczne i problem sie skończył. Nie obija sie a o siatke moze sie przytykac ile chce i nie udusi sie.Dziewczyny czy mały będzie już w stanie się "odsunąć" od ochraniacza ? Wstaje cały poobijany od szczebelek, a później robią mu się takie małe siniaczki normalnie wygląda jak byśmy go pobili [emoji33]
O kurczę grunt, że wszystko dobrzeNiekilka godzin wcześniej na wizycie było idealnie i miałam wyznaczoną datę CC na 31 lipiec, ale w nocy tego samego dnia odeszły mi wody
![]()
Kochana jeszcze nic nie ruszyło, a mogłoby jużdzisiaj mam termin z prenatalnych. Zauważyłam tylko taki bardziej gęsty śluz, brzuch twardnieje od czasu do czasu. Także czekam dalej [emoji4]
Igor na dole w łóżeczku atakuje swoją girlandie z kart kontrastowych więc nie wykluczone, że ochraniacz też by go interesował [emoji14]Moja to zdzierala te ochraniacze, sznurki rozwiazywala kino. Teraz juz nie zwracam uwagi tylko ciągle je poprawiam. Glowa poobijana troche mniej no i najbardzije pomoglo kupienie kojca. Tam sie wyszaleje, a w lozeczku tylko do spania.
Nie śpi w dzień w łóżeczku na górzeW moze testowo poprzelataj ochraniacz co drugi szczebelek?? I obserwuj drzemke za dnia jak sie zachowuje itp? Mysle ze jak tak wedruje to poradzi sobie ale ja dlatego dla swietego spokoju wolalam turystyczne. Pamietam te nogi julki wiecznie utkniete w szczebelkach.. Zmieniliśmy jej na turystyczne i problem sie skończył. Nie obija sie a o siatke moze sie przytykac ile chce i nie udusi sie.