Kaamilaaa
Fanka BB :)
Różnie ale chyba do 6 razy może przyjść. U mnie była 5.Jaki słodziak
Nie wiecie ile razy bądź jak długo przychodzi położna po porodzie? Próbuję znaleźć info w necie, ale znalazłam dwie sprzeczne informacje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Różnie ale chyba do 6 razy może przyjść. U mnie była 5.Jaki słodziak
Nie wiecie ile razy bądź jak długo przychodzi położna po porodzie? Próbuję znaleźć info w necie, ale znalazłam dwie sprzeczne informacje.
U nas byla raz na tydzien przez 6 tygodni łącznie. I bardzo teskno mi bylo jal przestala przychodzic.Jaki słodziak
Ale fajnie siedzi [emoji2]A my dzisiaj mamy 6 miesięcy!! Nie wiem naprawdę kiedy to zleciało!! Boje sie kolejnych 6 bo czuje ze beda ekspresowe. Zobacz załącznik 1039682
Powinna mieć 6-7wizyt. W przciagu pierwszych 7tyg dziecka. Nasza teraz była z trzy razy, może dlatego że to drugie dziecko. Jak Hubert się urodził to bywała częściej.Jaki słodziak
Kochana!!!! To najpiękniejsze co moglas dzis pokazać!! Tak bardzo Ci gratuluję!!!! Rosnijcie zdrowo. Przyklejaj sie do nas i pisz codziennie co u wasDziewczyny, ktore mnie pamiętają... Dalej w to nie wierzę ale chyba mogę sie przytulic do Waszego watku.
Zobacz załącznik 1040115