U mnie strach przed ciaza paralizowal wszystko. Jak bedzie teraz tak bedzie, ale mam spokojna glowe przynajmniej.Libido wlasciwe?? U mnie byl czas zajebisty a teraz jakies 2 miesiace totalne zero.. Na sama mysl czuje sie zmeczona i wole isc spac.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie strach przed ciaza paralizowal wszystko. Jak bedzie teraz tak bedzie, ale mam spokojna glowe przynajmniej.Libido wlasciwe?? U mnie byl czas zajebisty a teraz jakies 2 miesiace totalne zero.. Na sama mysl czuje sie zmeczona i wole isc spac.
Mogę powiedzieć śmiało ze Filipowi się podoba. Zrobiliśmy przymiarke przed domem
Zobacz załącznik 1050279
Ale śliczne [emoji7][emoji7][emoji2956]Doszło do nas nareszcienarazie wizualnie meeega mi sie podoba. Torba super pojemna
zobaczymy czy Filipkowi spodoba sie nowy wkład i spiworek
Zobacz załącznik 1050059
Widzialam je ale ja uzywam innych extra soft a tych widzialam że nie maAle śliczne [emoji7][emoji7][emoji2956]
Dziewczyny jak używacie dady to dziś i jutro fajna promocja na nie [emoji41]ja już zapas zrobiłam [emoji1787]Zobacz załącznik 1050814

Ostatnio widzialam że ty właśnie były w promocji chyba za 19.99 [emoji848]Widzialam je ale ja uzywam innych extra soft a tych widzialam że nie ma
Zobacz załącznik 1050817
W lidlu lupilu są w promocji tez.
Ale śliczne [emoji7][emoji7][emoji2956]
Dziewczyny jak używacie dady to dziś i jutro fajna promocja na nie [emoji41]ja już zapas zrobiłam [emoji1787]Zobacz załącznik 1050814
Wszystkiego najlepszegoMelduje brak zębów, siedzenie slabo, lazikowanie na stojaka przy kanapie coraz szybsze haha
Ide dzisiaj na wino do kolezanki, zostawiam mandzur w domu i niech sie dzieje co chce. Tata zabawiZobacz załącznik 1050863
Hihi jaki pulpecik z niejU nas za tydzien 3 miesiące [emoji173]️
Zobacz załącznik 1050887