nata$za88
Fanka BB :)
Haha ja też coś u nich zawsze kupię na wyprzedażach, ciężko się powstrzymaćJa wydałam wszystko na ciuchy dla małej w Zarze i na pieluchy nie wystarczyło [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Haha ja też coś u nich zawsze kupię na wyprzedażach, ciężko się powstrzymaćJa wydałam wszystko na ciuchy dla małej w Zarze i na pieluchy nie wystarczyło [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

My dawalismy wspomagajaco malemu na ulatwienie trawienia laktozy delicol. Ale jak macie juz mleczko które odpowiada to super.Teraz mamy nan bez laktozy, znosi je lepiej i wypróżnianie się idzie lżej. A że miewa gorsze dni... No życie
Ale on duży już [emoji7]i śliczny [emoji7][emoji3590]Fifi wczoraj skończył 7 miesięcy. Już całkiem dorosły mężczyzna. Bawi się, ucieka ekspresowo na czworaka na hasło: a Ty gdzie idziesz? Uwielbia zabawy w kuchni zwłaszcza w misce psa. Wciąż bez zębów a ślina dosłownie sprawia potop w domu. I sam w ciągu dnia pije z butelki.
Zobacz załącznik 1051928Zobacz załącznik 1051931