Moja tez wylewa. Musze trzyma, ale pije ładnie.Dzisiaj mi powinien przyjść, bo zamówiłam. To dam znać jak nam idzie. Moja z doidy po łyczku wypije wody jak jej przytrzymuje i dozuje. Bo sama to wylewa na siebie Wszystko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja tez wylewa. Musze trzyma, ale pije ładnie.Dzisiaj mi powinien przyjść, bo zamówiłam. To dam znać jak nam idzie. Moja z doidy po łyczku wypije wody jak jej przytrzymuje i dozuje. Bo sama to wylewa na siebie Wszystko
Ja teraz zamawialam na dodomku mleko Filipowi i przykula uwage moja herbatka hipp ktora podobno nie zawiera cukru tylko ten występujący w owocach. Zobacze skład jak dotrze. Na str byla jeszcze taka informacjaBbox moim zdaniem najlepszy. Miałam różne, ale ten jest mega.
Mój niestety nie chcę wody i daje mu rozcieńczonego Kubusia 100% sok bez cukru
Ja kupiłam pod wpływem wszechobecnych cudownych opinii, ale szczerze to mnie wkurza. Ciężko tą rurkę domyć, trzeba rozmontowywać. A ja i tak przytrzymuje mu ten bidon bo nie widzę potrzeby żeby nim machał, lub traktował jak zabawkę. Zdecydowanie bardziej polecam doidy lub bidon ze skip hopa - latwiejsze mycie i tańsze opcjeMysle o tym bboxie caly czas.. Ktoras uzywa?
Ja teraz zamawialam na dodomku mleko Filipowi i przykula uwage moja herbatka hipp ktora podobno nie zawiera cukru tylko ten występujący w owocach. Zobacze skład jak dotrze. Na str byla jeszcze taka informacja
Cyt. izomaltuloza (źródło glukozy i fruktozy) jest naturalnym węglowodanem o mniej słodkim smaku niż tradycyjny cukier, jest dobrze przyswajalna i właśnie dlatego jest odpowiednia dla niemowląt i małych dzieci. W przeciwieństwie do cukru, izomaltuloza nie jest rozkładana przez bakterie w jamie ustnej, dzięki czemu przyczynia się do prawidłowej mineralizacji zębów.
Takze jak dojdzie zobaczymy co to jest. Ogolnie zakochana jestem w marce hipp.
Ale nie smakowala mu. Alicja wypila ta herbatke.Babydream z rossmana tez maja bardzo dobry sklad. Możesz rzucic okiem.![]()