paulina1994
Fanka BB :)
No jasne to już twoja sprawaPrzepraszam, nie obraź się ale tu stawiam grubą kreskę i nie będę się na ten temat wypowiadać, pewne rzeczy powinny zostać prywatne I do tej kategorii zaliczam moje relacje z ex.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No jasne to już twoja sprawaPrzepraszam, nie obraź się ale tu stawiam grubą kreskę i nie będę się na ten temat wypowiadać, pewne rzeczy powinny zostać prywatne I do tej kategorii zaliczam moje relacje z ex.
O rany jaka duzaA co z ojcem dziecka? Będziesz zakładać sprawę o alimenty? Niech padalec płaci na dziecko:/
Malina nawet nie wiedziałam że są takie plasterki, można je kupić w aptece?
Raczej obstawiałabym u was zęby, ale kto wie [emoji848]
Zobacz załącznik 1064973Zobacz załącznik 1064974Zobacz załącznik 1064975
Haha narazie otwieramy prezent od babciWspolczuje tatusiowi.musi sporo kasy miec odlozone jal 2 kobiety pojda mu na shopping![]()
To tylko kwestia czasu. Krolewna rosnie a wraz z nia potrzeby. Ja ostatnio pol galerii przebiegalam z Jula na nowe ciuchy.Haha narazie otwieramy prezent od babcitakze Tatusia mozna uznac za szczesliwego haha
Silna kobieta z ciebie i tak jak do tej pory sobie radzisz tak i z powrotem do pracy sobie poradzisz [emoji846][emoji106]Bez pomocy rodziców byłabym w czarnej d*pie, nie oszukujmy się. Pewnie dopadła by mnie depresja poporodowa albo wróciła nerwica w pełnym wydaniu. Poza tym, przy mojej pracy ciężko byłoby ogarnąć żłobek, jak wrócę do roboty to pewnie uda się wciągnąć na jedną zmianę ale to wciąż rozpoczynanie koło 6 (czyli wstawanie koło 4) i nie wiadomo kiedy się skończy zmianę, bo jednak wystarczy zerwanie sieci, duże wstrzymanie czy brak zmiennika i wszystko się sypie, a nie mogę sobie po prostu zostawić wagonu byle gdzie, bo mi się wg rozkładu zmiana skończyła.
Jaka mała księżniczka śliczna [emoji3590][emoji7]A co z ojcem dziecka? Będziesz zakładać sprawę o alimenty? Niech padalec płaci na dziecko:/
Malina nawet nie wiedziałam że są takie plasterki, można je kupić w aptece?
Raczej obstawiałabym u was zęby, ale kto wie [emoji848]
Zobacz załącznik 1064973Zobacz załącznik 1064974Zobacz załącznik 1064975
Różne są sytuacje. Powinni płacić skoro zrobili. Ale z drugiej strony wiem jak to wygląda w praktyce i serio dla tych marnych 400zl czasami lepiej po prostu odpuścić, nie wpisywać faceta w papiery=brak alimentów ale za to mieć święty spokój [emoji6]I ty tak chcesz mu popuścić ? No chyba z większości sytuacji jest jakieś wyjście, tym samym uczymy, że taki jeden z drugim zrobią, ręce umyją i radź se sama [emoji849]
Ale ona już duża jest [emoji7][emoji7]Ja mam juz pomocnice na całego. Uwielbia paczki, ahh te kobiety haha Zobacz załącznik 1065160Zobacz załącznik 1065162Zobacz załącznik 1065159Zobacz załącznik 1065161
Smoczek w gotowości ! Haha
Ja sobie prawie nic nie kupuje tylko jej. Teraz znowu gadzety.. krzeslko do kapania i jezdzik z blokowanym kolami. Juz nie wiem co z nia caly dzien robic, a w wannie wklada specjalnie glowe pod wode, samej mi ciezko utrzymacTo tylko kwestia czasu. Krolewna rosnie a wraz z nia potrzeby. Ja ostatnio pol galerii przebiegalam z Jula na nowe ciuchy.