reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Co do wkładek to tym razem nie ja[emoji23] nie używałam, a kupione te z Rossmann miałam. W sobotę była kuzynka która jest w 19tc i oddałam jej [emoji23][emoji23][emoji2360]

Przyszedł nas wózek [emoji178][emoji178][emoji178]
IMG_5180.jpg

IMG_5182.jpg

IMG_5186.jpg

U nas dziś młoda skończyła 3 tygodnie [emoji33] stanowczo za szybko ten czas leci [emoji33]Zobacz załącznik 989465
Jej piękna pancia [emoji7] 3tyg? Matko, nawet nie wiem kiedy. Chyba tylko mi ten czas tak stoi w miejscu. I dobrze widzę że blond włoski ma?

Martoosia super wózek. Masz jeszcze ten link na allegro do niego?

To już nie wiem która polecała te wkładki [emoji23]

KatiNails Paulina urodziła bodajże w 34tc i dlatego taki okruszek ale nadrobi chłopaczek . My tu wszystkie ciotki mocno trzymamy kciuki i kibicujemy.

Mam ochotę już wziasc się za pranie tych rzeczy dla malutkiej [emoji38] a tu jeszcze dwa miechy hehe

Jej piękna pancia [emoji7] 3tyg? Matko, nawet nie wiem kiedy. Chyba tylko mi ten czas tak stoi w miejscu. I dobrze widzę że blond włoski ma?

Martoosia super wózek. Masz jeszcze ten link na allegro do niego?

To już nie wiem która polecała te wkładki [emoji23]

KatiNails Paulina urodziła bodajże w 34tc i dlatego taki okruszek ale nadrobi chłopaczek . My tu wszystkie ciotki mocno trzymamy kciuki i kibicujemy.

Mam ochotę już wziasc się za pranie tych rzeczy dla malutkiej [emoji38] a tu jeszcze dwa miechy hehe
Tak, blondyneczka po tatusiu [emoji12] w sumie dziewczyny mi orzekły że młoda to cały tata [emoji1787] a ja się ludzilam że jednak będzie do mnie podobna [emoji1787]
Liczę że może za 10lat jeszcze jedno dzidzi sobie zrobimy i wtedy będzie do mnie podobne [emoji1787][emoji1787]

A tak dziś spędzamy popołudnie bo młoda ani myśli spać gdzie indziej [emoji85] u mamy najlepiej [emoji6]
IMG_20190614_135034.jpeg

Ostatnia edycja:
reklama
@Kaamilaaa jakie wy piękne jestescie[emoji173]️[emoji254]

@Ann89 sama bym już poprali te ubranka piękne, ale moja mama dała mi zakaz [emoji23] powiedziała, że lekarz kazał mi się oszczędzać, więc jak ona zacznie urlop (od 01-14.07) to w tym czasie popierzemy. A my 04.07 nad morze jedziemy [emoji23] chociaz pieluchy wszystkie poprałam - zostalo mi prasowanie tylko. Ale za to jakoś już się nie chce mi wziąć ;)

Wpisz na Allegro „BERTICA NOVA”

Do góry