Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A który masz dzień cyklu lub ule dpo jesteś? Czasem niektórym dziewczynom testy wychodzą sporo po terminie @.
No to na Ciebie ovarin pozytywnie dzialaKasieńka, melduję, że zaobserwowałam u siebie śluz [emoji6]
Hmmmm.... dziwne. A nie masz drugiego testu?? [emoji846] oby to było to [emoji846]
A ja kiedyś gdzieś słyszałam, ze testy owu w ciąży wychodzą pozytywne. Chciałam to przetestować i serio wyszła taka krecha, ze nawet przed owu nie miałam nigdy takiej i w 9dpo tez mi wyszła lekka kreska na owulacyjnym, także może coś w tum jest... poniżej fotk. Ten na dole to owulacyjny
Zobacz załącznik 865452
Mi test ciążowy pozytywny wyszedł 6 dni do terminu @. A owulacyjne wychodziły dopiero po terminie @.Hmmmm.... dziwne. A nie masz drugiego testu?? [emoji846] oby to było to [emoji846]
A ja kiedyś gdzieś słyszałam, ze testy owu w ciąży wychodzą pozytywne. Chciałam to przetestować i serio wyszła taka krecha, ze nawet przed owu nie miałam nigdy takiej i w 9dpo tez mi wyszła lekka kreska na owulacyjnym, także może coś w tum jest... poniżej fotk. Ten na dole to owulacyjny
Zobacz załącznik 865452
To mam dokładnie tak samoMi test ciążowy pozytywny wyszedł 6 dni do terminu @. A owulacyjne wychodziły dopiero po terminie @.Ale też gdzieś miałam zdjęcie testu owu pozytywnego
![]()
Wakacje???Nie mam, kupiłam wczoraj tylko jeden. Ale jakoś bardziej odbieram go jako negatyw więc nie chce już mi się robić kolejnego. Teraz pakuję się na wyczekiwaną od pół roku wycieczkę więc ona mnie teraz bardziej ekscytuje.A czy @ przyjdzie dowiem się około wtorku.
![]()
To mam dokładnie tak samoi nigdy nie miałam takiej tłustej i wyraźnej kreski na owulacyjnym
Wakacje???ehhh.....zazdroszczę
ja właśnie w pracy siedzę, na szczęście soboty zawsze są mega spokojne a wakacje mamy zaplanowane dopiero na wrzesień. A właśnie, jak nic się nie zmieni to we wrześniu będę w 4 miesiącu i tak się zastanawiam jak to jest z lataniem samolotem w ciąży. Macie jakieś doświadczenie w tej kwestii? Będę musiała gina spytać
![]()
Mam nadzieję, że wszystko będzie okW drugim trymestrze jeżeli ciąża przebiega prawidłowo można latać [emoji6]