reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja już jestem gotowa do podróży! :D @ spodziewana na wtorek - środę, zapas tamponów imponujący. Oby nie były potrzebne! Choć i tak zamierzam uzywać te najmniejsze już od jutra.
Raczej spodziewam się @, ale mozecie trzymać kciuki, by nie przyszła. :)

@IrenaX a miałaś już sytuację, że nie było na teście tej kreski? Bo mi zawsze wychodziła choćby blada i jak sobie przypominam zdjęcia wrzucane przez dziewczyny, zawsze widać choćby cień. Wydaje mi się, że ten hormon jest ciągle w organizmie. A te testy mierzą jego wyskok przed owu.
Tego nie wiem bo nigdy nie robiłam testów w innym terminie niż przed spodziewana owu

Czy testy owu pokazują przez cały cykl 2 kreseczki czy tylko przed owu?
powiem ci ze zrobilam wczoraj dla proby tych nowych testow paskowych a dzis dostalam @ i nie bylo nawet cienia cienia. ale nie wiem czy tym powinnas sie sugerowac;p po @ mialam zawsze kreske calkiem wyrazna ale nie taka mocno bordową dopiero w owu byla taka mega ale wtedy uzywalam testow strumieniowych zobacze teraz poraz pierwszy jak paskowe się sprawdzaja.

A my właśnie podjęliśmy z mężem decyzje ze jeżeli przyjdzie 16 czerwca @ to jedziemy w drugim tygodniu lipca do Hiszpanii [emoji6] i mam do Was pytanie... jak myślicie czy we wczesnej ciąży lot samolotem może zaszkodzić dzidzi ? Bo nie wiem czy odpuszczać kolejny cykl starań chociaż nie ukrywam ze wolałabym nie..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry