IrenaX
Fanka BB :)
W poniedziałek pójdę, jak wszystko bd OkKurcze. To może u mnie coś jest na rzeczy wtedybo pokazywałam wam test i jakiś tam cień był. Ciekawe jak wyjdzie jutro test [emoji44]
Kiedy robisz kochana betę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W poniedziałek pójdę, jak wszystko bd OkKurcze. To może u mnie coś jest na rzeczy wtedybo pokazywałam wam test i jakiś tam cień był. Ciekawe jak wyjdzie jutro test [emoji44]
Kiedy robisz kochana betę?
Idę idę, własnie po zapas leków i zobaczyć czy wszystko okej, jak test nie wyjdzie, a faza taka długa ;/ Nie odstawiłam sama z siebie. Skończyły mi się tabletki, miałam na miesiąc tylko mety i teraz mam do gin iść zobaczyć jak działają na mnie.Kochana idź do giną! Odpukać, ale żeby pozamacicznej nie było! Czesto sikance wtedy nie wychodza @ Migdalove tak chyba miala.
Oczywiście kup tez leki, nie wiem czy można tak sobie samemu odstawiać, jeszcze krzywdę sobie zrobisz
Dzisiaj wg apki owu a mąż w delegacji wraca dopiero w czwartekchyba nic z tego w tym cyklu chyba żeby udało się po wczorajszych i niedzielnych przytulankach ehh.. .
No to ja identycznie...Ja miałam 16.05
Tak,mam nadzieje, ze jednak to jest to, Eeh mam takie obawy, a na betę dopiero w poniedziałekNo to ja identycznie...
To Twoja pierwsza ciąża?

Z tego by wynikało, ze jest to 4 tydzień, czyli chyba na lekarza jeszcze za wcześnie ? Po wzrastającej becie dwu krotnie można być spokojnym ?No to ja identycznie...
To Twoja pierwsza ciąża?