IrenaX
Fanka BB :)
Dokładnie. W koncu każda będzie miała dzidziusia <3Kochana z kazdej z nas w koncu sie uda![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie. W koncu każda będzie miała dzidziusia <3Kochana z kazdej z nas w koncu sie uda![]()
Kochana powiem Ci,ze jutro idę do lekarza to się dowiem na 100 % ale z aplikacji wychodzi początek 5 tyg chociaż podejrzewam, ze ciąża jest młodsza,bo późno była chyba owulacji
Serio tak wcześnie do lekarza idziesz ? [emoji848]Kochana powiem Ci,ze jutro idę do lekarza to się dowiem na 100 % ale z aplikacji wychodzi początek 5 tyg chociaż podejrzewam, ze ciąża jest młodsza,bo późno była chyba owulacji![]()
Serio i dobrze wiem,ze nic konkretnego nie da się teraz zobaczyć ale mam taką ochotę i idęSerio tak wcześnie do lekarza idziesz ? [emoji848]
AaaaKochana powiem Ci,ze jutro idę do lekarza to się dowiem na 100 % ale z aplikacji wychodzi początek 5 tyg chociaż podejrzewam, ze ciąża jest młodsza,bo późno była chyba owulacji![]()
to może jakos podobnie mamy
jeju ja tylko się modlę by wszystko ładnie przyrastalo i rosło. Na betę dopiero w poniedziałek, a do lekarza chyba w następnym tygodniu pojadę. Ale czy nie za szybko... dzisiaj 29dc, chyba ze poczekać jeszxze cały następny tydzień czy jak
ale stresik jest co tam się dzieje, czy wszystko dobrzeO jakiej aplikacji mowisz ?Kochana powiem Ci,ze jutro idę do lekarza to się dowiem na 100 % ale z aplikacji wychodzi początek 5 tyg chociaż podejrzewam, ze ciąża jest młodsza,bo późno była chyba owulacji![]()

Skoro tak chcesz to pewnie ze idź [emoji6]Serio i dobrze wiem,ze nic konkretnego nie da się teraz zobaczyć ale mam taką ochotę i idę![]()
U mnie owu była jakos 26-28, a tygodnie liczy się od 1 dnia ostatniej miesiączki ?Kochana powiem Ci,ze jutro idę do lekarza to się dowiem na 100 % ale z aplikacji wychodzi początek 5 tyg chociaż podejrzewam, ze ciąża jest młodsza,bo późno była chyba owulacji![]()
Tak.U mnie owu była jakos 26-28, a tygodnie liczy się od 1 dnia ostatniej miesiączki ?