martoosia04
Fanka BB :)
Trzymam mocno [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zeby tak byłoMiałam już nie powtarzać ale po wczorajszej wizycie gin mi powiedział żebym zrobiła dla własnego spokoju bo ciąża wyszła mi z usg młodsza niż z OM i nie było jeszcze zarodka. Wg om to 6t1d i mam kolejna wizytę 26.06
@IrenaX czasem plamienia e terminie @ się zdarzają. Spokojnie
Nie dziękuję! [emoji8][emoji17] zobaczymy co będzie3mam kciuki za pozytywny test jutrzejszy![]()
Wybacz jakie ? [emoji23]hahahaha no tak te starania takie menczace![]()
To nie byla krytyka, zebys tak tego nie odebrała przypadkiem. Wierze, ze wszystko bedzie dobrze! I nad zwolnieniem sie nie zastanawiaj, ja tez oosluchalam lekarza i wlasciwie od razu poszlam na l4.Masz racje. Nie mogę zwlekać, trudno praca nie zająć, a to jest dla mnie w tym momencie najważniejsze...
Oby tak było ... jak narazie „odpukać” było to pojedyncze plamienie i takie słabo brązowe... ale strach jestJa tez się z Toba zgadzam, plemienia implementacyjne mogly być wczesniej, przed pozytywnymi betami, teraz juz za późno na to ale brązowe plemienia to raczej stara krew i nic niegroźnego
Spoko, bardzo mi zalezy na dziecku, zeby wszystko bylo dobrze, nie myślcie dziewczyny o mnie zle, ale to wszystko mnie tak zestresowalo;( ja szanuje Wasze zdania dziewczyny, przyznam, ze wylalyscie mi na glowe kubeł zimnej wody. Ale tu racja. Bo ja zabardzo sue przejmuje praca- a wiadomo co obecnie jest moim priorytetem! wezme w piątek na rzadanie i pojadę na betę i do mojej gin, tylko żeby nie było za późno... tak się boje...To nie byla krytyka, zebys tak tego nie odebrała przypadkiem. Wierze, ze wszystko bedzie dobrze! I nad zwolnieniem sie nie zastanawiaj, ja tez oosluchalam lekarza i wlasciwie od razu poszlam na l4.