reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny chyba długo ta ciąża się nie utrzyma... zrobiłam test dzisiaj rano tej samej firmy co wczoraj popołudniu i kreski drugiej prawie nie widać a wczoraj była wyraźna [emoji17]

Dziewczyny chyba długo ta ciąża się nie utrzyma... zrobiłam test dzisiaj rano tej samej firmy co wczoraj popołudniu i kreski drugiej prawie nie widać a wczoraj była wyraźna [emoji17]
Test testowi nie równy. Nie denerwuj się, bo dziecku to szkodzi. To czy ciąża się utrzyma nie zależy od odcienia kreski. Zrób betę i się uspokoisz.

Ja tez robiłam wczoraj najpierw innej firmy - wyszła ledwo widoczna ale wyszła, później ten sam- była troszke ciemniejsza, ale to jeszcze nie mocna, dzisusj rano znowu inny i tez bardzo, bardzo jasna... ale mam nadzieje, ze jednak to ciąża, bo odpukać @ nie ma. Betę zrobiłam i jestem bardziej spokojna, teraz wszystko w rękach Boga, co tam się pojawi w tych wynikach

Test testowi nie równy. Nie denerwuj się, bo dziecku to szkodzi. To czy ciąża się utrzyma nie zależy od odcienia kreski. Zrób betę i się uspokoisz.
Dokładnie. Mi przed spodziewana @ się pokazywały bardziej wyraźniejsze kreski, niż teraz gdy już jestem jakiś 1-2 dni po, tez to trochę daje mi do myślenia, ale czekam na wyniki bety i już bd wiadomo

Ale najdziwniejsze w tym wszystkim jest to ze testy owu wychodzą bardzo ciemne obie kreski

Załączniki

• C1F9B5DD-353E-48AD-9CF9-A12A0007771D.jpeg
    C1F9B5DD-353E-48AD-9CF9-A12A0007771D.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 115
Musisz myśleć pozytywnie, przede wszystkim się uspokój i nie stresuj. Wiem łatwo mówić, bo sama wpadłam w panikę, ale dzisiaj już jestem spokojniejsza;) zobaczymy co potem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry